Home » Авторски страници

Конкурс “Коледа с нас” за тържества на български деца по света

2013.12.20 Няма коментари
Spread the love

.

Детска интернет телевизия „Аз мога, Аз знам”

обявява за трета поредна година

конкурс

Коледа с нас

.

аа

Организаторите на „Коледа с нас”, освен Детската телевизия „Аз мога, аз знам”, са Столична община и Националният дворец на децата в София. Конкурсът се осъществява с подкрепата на Държавната агенция за българите в чужбина. Инициативата има за цел да излъчи и номинира организирани Коледни тържества, разкрили големия творчески потенциал и енергия, които носят българските учители и българските деца в страната и извън нейните предели.

————————-

Уважаеми учители на малки, големи и малко по-големи деца, Уважаеми родители,

Снимайте КОЛЕДНОТО ТЪРЖЕСТВО на вашите децата от детските градини или на ученици от първи до четвърти клас и по-големи, и изпратете до 30 януари 2013 година вашия диск в Националния дворец на децата, на адрес:

София -1309, бул. Ал.Стамболийски № 191 – За конкурса „Коледа с нас” или линк , от който да се изтеглят на еmail: [email protected]

Ще се радваме да видим празника, заснет по оригинални сценарии на преподаватели, пресъздаване на местни зимни обичаи и талантливи детски изпълнения! Този конкурс е поклон пред всеотдайният труд на българския учител на малки и малко по-големи деца и възможност да кажем: БЛАГОДАРЯ!

В конкурса могат да се представят и коледни тържества на децата от българските общности по света – вярваме, че чрез тези филми децата на България ще бъдат заедно!

Ще има награди и голям концерт с победителите. Очакваме ви!

.

д-р Росица Младенова
+ 359 888 621 261

Красимира Султанова
+ 359 884 207 790

София, декември 2013 г.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.