Home » Избрано, политика

Британците са готови да приемат българските и румънски имигранти

2013.12.29 Няма коментари
Spread the love

Проучване на социологическата агенция „Ипсон Мори” показа, че над 2/3 от британците ще приемат добре румънците и българите, които ще пристигнат във Великобритания след настъпването на новата година, ако те се интегрират и работят усилено, пише вестник “Гардиън”.

Въпреки увеличаването на антиимигрантската риторика от някои водещи политици на Острова, британският народ ще се радва да приеме имигрантите от Източна Европа, които научат английски език, които си намерят работа, плащат данъци, и които се интегрират в местната общност. 68% от анкетираните посочват, че ще са доволни от имигрантите, ако спазват посочените условия. Тези настроения са особено силни сред хората на възраст между 35 и 44 г. – от тях 72% подкрепят правото на източноевропейците да живеят и работят във Великобритания.

Източник:  в. “Сега”

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.