Home » Избрано, политика

Студенти, таксиметрови шофьори и синдикати ще протестират в сряда

2013.11.18 Един коментар

“Ранобудните студенти” обявиха общостудентски протест за сряда. Тогава  в София ще протестират  и таксиметровите шофьори, а КНСБ ще проведе протестно шествие с искания за по-високи и сигурни доходи.

865c0c0b4ab0e063e5caa3387c1a8741276b490ee28ddda511882141f36bb026Началният час на общостудентския протест обявен за 11.00, пред сградата на Народното събрание.

Студентите обявиха протеста в декларация, приета снощи. Чрез нея те призовават както всичките си колеги, така и преподавателите да излязат и да ги подкрепят.

От КНСБ планират да се съберат на площад „Македония“ в 8.30 часа, а към 11.15 часа ще започне шествието.

Те ще дадат на здравния министър Таня Андреева декларация с исканията на здравните работници. След това ще продължим до Министерския съвет, където делегация ще внесе декларация, допълни той.

По думите на Никифоров основния протест ще се проведе в 12.30 часа на бул. „Цар Освободител“.

Таксиметровите шофьори ще започнат протеста си  в 12 ч. на площада пред храм-паметника “Александър Невски”. Паралелно с демонстрацията в столицата, протест ще има и в Пловдив.

Източник:  Sofiautre.bg

One Comment »

  • Georgi said:

    Дано успеят най-накрая да свалят това престъпно правителство!!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.