Home » Авторски страници, Е-Списание

ДС “ТЕЛЕВИЗИОНЕРИ” за уникалната камера и снимките на Dennis Manarchy

2013.11.16 Няма коментари

С камери и настроение от мястото на събитието…

.

Снимка: ДС "Телевизионери"

Снимка: ДС “Телевизионери”

Телевизионерите в Чикаго имахме шанса да се срещнем отблизо с едно наистина знаменито творение на фотографската мисъл – камерата на Dennis Manarchy, най-голямата в историята на фотографията. Снимките, направени с нея, са наистина уникални.

Екип на Детско студио „ТЕЛЕВИЗИОНЕРИ“ имаше удоволствието да посети изложбата на открито. В съчетание на полезното и приятното преживяхме заедно незабравими мигове в съприкосновение с нещо толкова значимо и впечатляващо, което можахме да видим, пипнем и усетим – с очи, ръце и душа!

С репортажа, който подготвихме специално за вас – нашите приятели и почитатели, нямали възможността да посетят на живо това уникално събитие, искаме да ви направим част от чудото, наречено размах на човешката творческа мисъл.

.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.