Home » Авторски страници, политика

Григор Лилов: България се продава с официална дипломатическа инициатива

2013.11.12 7 коментара

Коментар на Григор Лилов във Фейсбук

 

Събудете се!
ОПАСНИ СА! ВЕЧЕ ПРОДАДОХА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ (ЗАСЕГА ТРАКИЯ), ОСТАНА ИМ САМО ДА РЕАЛИЗИРАТ СДЕЛКАТА
—————————————————————–
* Събитието беше анонсирано официално онзи ден, на 8 ноември, в столицата на Европейския съюз – Брюксел, на конференция „Помним миналото, създаваме бъдеще с еврорегион „Тракия” най-официално: от “Делегацията на българските социалисти” към европейския парламент. И от утре вече започва конкретната работа по продажбата.
————————————————————————-

Снимки: Григор Лилов

Снимки: Григор Лилов

Дипломатическата инициатива на България беше представена и като обществена чрез Съюза на тракийските бежанци.

Организаторът е официален (запомнете го добре) – “Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент.” Външнополитическият акт се състоя в най-официално място – в сградата на Европейския парламент, в една от залите му.

На конференцията в Брюксел членът на НС на БСП, председател на Федерация “Открит форум”, заместник-председател на Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД Красимир Премянов от името на обществеността у нас (чрез тракийските дружества) представи идеята за (цитирам)

“ПРЕМАХВАНЕ НА ГРАНИЦИТЕ В НАШАТА ГЕОГРАФСКА ОБЛАСТ ТРАКИЯ” чрез “СЪЗДАВАНЕ НА АДМИНИСТРАТИВЕН РАЙОН В ЕС, КОЙТО ДА ОБХВАЩА ГЕОГРАФСКИ ОБЛАСТТА ТРАКИЯ. Това може да стане формално след влизането на Турция в ЕС”

И т.н., и т.н. „Ние избираме не омразата и конфронтацията, а решаване на общите ни проблеми чрез интеграция”, добави Премянов.

В конференцията освен родните социалисти участваха и евродепутатите Маруся Любчева, Евгени Кирилов, Антония Първанова и Илиана Йотова.

Значението й и официалния характер бяха запечатани чрез посланиците на България в ЕС Димитър Цанчев, в НАТО Иван Найденов и в Кралство Белгия Веселин Вълканов, чрез екскандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин.
Като патрон се изяви външният министър Вигенин, който също беше цъфнал там, за да декларира адмирациите и съпричастността на правителството и държавното ръководство за инициативата за отделяне на Тракия.
Присъстваха отговорни европейски фактори, западни дипломати, висши служители на Еврокомисията, фактори от турското Външно министерство.

——–Замисълът——–

Правителството и коалицията в парламента започнаха да продават България – най-официално, с държавна дипломатическа инициатива, което удостовери Вигенин и социалистическите му другарчета (Делегация на българските социалисти).

Те искат Тракия да се отцепи от нея и присъедини към Турция с нейния тракийски регион (а има ли там такъв?). Ясно е и защо участващата в управлението ДПС официално я няма – за да не разконспирира замисъла.

Идеята – нов район, отделен от Родината ни, който ще се ползва с преференции от ЕС за европомощите.
Т.е. ще делнем българската територия, за да докопаме част от огромните европейски траншове за нашите джобове, а българите вятър да ги вее, а най-добре да ги размята по света, че да не ни пречат на сделката с Ердоган. Тази инициатива ще ви обясни и политиката на правителството със скръстени ръце на фона на проблема с бежанците от Близкия Изток.

И най-важното:

Дипломатическо-обществено-партийно-държавната инициатива беше предложена в Европарламента на 8 ноември – онзи ден, а от утре започва работа специална работна група за идеята!

На заседанието, което предстои в сряда, по моя информация МС ще се занимае в секретна точка с развитието на проекта.

Сетете се за начина, по който беше озаглавена българската дипломатическа инициатива “СЪЗДАВАМЕ БЪДЕЩЕ С ЕВРОРЕГИОН ТРАКИЯ”. Но в състава на Турция, понеже в работните материали недвусмислено е посочено това! Например ще се ползват европейски траншове за Анкара – предприсъединителните им, а не родните.

Бъдеще според заглавието ще има – измерено в много и много стотици милиони за продавачите, но не и за българите в новата псевдодържавна единица.

Другата инициатива, която са подели все още в дълбока тайна, е за нов статут на малцинствата.

Тя беше развита навремето още от Ахмед Доган в доклада му пред 8-та конференция на ДПС (когато му организира псевдоатентат като потвърждение на тезата му. Апропо, моето разследване за атентата е изчезнало от стената ми и моля ако някой го има, да ми го качи). Ето какво е казал Доган:

“Затова във визията на Евроидеята водещ принцип на Властовата система е регионализмът, а не централизмът. От тази гледна точка, закъснялото развитие на стратегията „Европа на регионите“ е част от причините за кризисните явления в ЕС…
… Разбира се, всичко се свежда до статуса на малцинствата в националните държави. В тази връзка ми е и предложението към Европейските либерали, а именно, необходима е концепция за даване на „ статут на европейско малцинство“ на рисковите малцинства в ЕС, в частност на малцинствата на страните от ЮИЕ.”

Накратко: ДПС се обяви за излизане на етническите райони от състава на България и прехвърлянето им на административно подчинение на Брюксел. Предложи същият модел и за цяла Европа. БСП отиде крака по-напред – юридически и на Анкара заради начина на еврофинансирането за Турция.

Това е процес на деструкция и своебразен постмодерен интернационализъм, който Анкара и Москва със сигурност възторжено аплодират. Първата – освен заради турските малцинства у нас, но и заради онези в Западна Европа. Москва – заради евентуален разпад на Великобритания, Белгия, Испания, Румъния и др. и съответно деструктуриране на ЕС и европейската идея. Раздробяването на европейските държави и пространство е лесен начин за задкулисно управление отвън.

И заради тези неща твърдя, че правителството и коалицията е ОПАСНА ЗА СТРАНАТА И НАСЕЛЕНИЕТО. Най-лошите ми очаквания от книгата ми “Дуел” са на път да бъдат надминати.

Наивниците, вярващите в политиците ни или просто уморените също стават опасни за страната, но и за себе си с бездействието си. Помните ли онзи филм на Сидни Полак с Джейн Фонда – “Уморените коне ги убиват, нали”.

Българското политическо ръководство се съюзи с екстремизма на Ердоган и неговия път към ислямстки фундаментализъм, ОФИЦИАЛНО обяви сделката с Тракия, (+Хасковско и Кърджалийско – засега знам само за тези краища, не ми е ясно дали се включват части от Бургаско) само и само да получи още някои и друго парче от паричната баница.

ОСТАВКАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, АКО ИСКАМЕ ДА ОЦЕЛЕЕМ КАТО НАЦИЯ!

Другото е онова, което става в Турция – там вече студентите – младежи и девойки ще живеят в различни общежития като път и да учат разделно още от училищата.

И НИКАКВИ ПАРТИЙНИ ПРИСТРАСТИЯ И ПРИКАЗКИ КОЙ Е КУПЕН, НЕЗАКУПЕН, ИЗМАНИПУЛИРАН, НЕЗНАЕЩ КАКВО ИСКА ИЛИ НЕ, КОЙ КАКВИ КОНКРЕТНИ ИНТЕРЕСИ ПРЕСЛЕДВА ИЛИ НЕ, никакви оправдания с “какво ме засяга”, “дреме ми на онова това правителство и коалиция” нямат място, ако искате да имате държава – дори и в това състояние, което е сега.

И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ – ПОСТОЯНЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ПРОДАЖНИЦИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО И КАКВИТО И ДА СА ТЕ!
НЕОБХОДИМ Е И СЪЩИЯТ ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ И ВЪРХУ ВСИЧКИ ДРУГИ ПАРТИЙНИ СУБЕКТИ И ТИНК-ТАНКОВЕ, КОИТО АКО БЯХА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ, ЩЯХА ДА ПОДАДАТ СИГНАЛА ЗА ОПАСНОСТТА, КАКТО ПРАВЯ АЗ.

Още снимки от представянето на ОФИЦИАЛНОТО ДИПЛОМАТИЧЕСКО-ПАРТИЙНО предложение на БСП и сие, направено най-официално в Европарламента в Брюксел.

1463719_488309714618306_1567388534_n

1452442_488309784618299_134453871_n

7 коментара »

 • Nasko said:

  Напоследък се наслушахме на Национални “каузи” и на Национални “заплахи”. Григор Лилов си ги дрънка такива от години. Просто “удря едно рамо” на Премянов по национално-отговорна линия. Григор Лилов беше единственият “писач”, който дрънкаше и пишеше за “проекта на ДС – Борисов”. Никой друг не можа да се добере до тази “сакрална тайна” ….. само Григор Лилов я беше открил и системно ни облъчваше с нея. Имаше ефект – всички мутренски вестници на Мама Пееввска, на “медията” СКАТ и цензурираното TV на Цветан Василев-Бареков само това дрънкат …… Накратко – свободни съчинения на един журналист. Да не забравяме, че Сидеров също е журналист и Бареков също е журналист.

 • Nasko said:

  Григор Лилов беше любимият “писач” на Мутрата от ДС – Димитър Иванов. По същото време, когато той маскареше Борисов започнаха да излизат книжлета под формата на парцали, но ефектни заглавия и снимки на корицата: СИК и Бойко; ВИС и Бойко; СИК-ВИС и Бойко. Разбира се “журналистката”-любовница на Васил Илиев и тя се включи в тази помиярска рапсодия и “разкриваше” тайни от кухнята на мутренските времена. Често завържваше откровенията с “а там ги чакаше Бойко” и там се видя Бойко ……. Всичко това целеше: отклоняване вниманието от масовите разстрели на мутрите на ДС-ГРУ и разбира се маскарене и вкарване в кюпа на Бойко Борисов. Та какива ми ти работи за Григор Лилов ……

 • Jatana said:

  Aз не мисля на 100%, че той ей тъй си пише само да се забавлява, защото съм чела предсказанията на Славка Севрюкова инещата много се връзват.а този Наско много ми прилича на платен драскач.

 • Кирил said:

  Наистина се вързва с пророчествата на Слава Севрюкова. Добре е да се прочете книгата за пророчествата и или да се потърсят в интернет.
  Аз лично смятам, че обсъждането и предлагането на такъв район е национално предателство и политиците участвали в това деяние трябва да получат доживотен затвор!

 • евродепутат said:

  We appreciate you another great write-up. In which more may perhaps any one wardrobe sort of data ordinary excellent manner of writing? I own a speech in a few days, and I am in the seek out this sort of details.

 • европарламент said:

  I’ve learn a number of perfectly material here. Definitely value book-marking with regard to returning to. We shock the amount attempt you placed to really make the almost terrific educational internet site.

 • Recommended Reading said:

  I really don’t be aware of generate income appeared right here, nevertheless i considered this specific send appeared to be good. I can’t identify what you do however definitely you are likely to a well-known digg discover currently. All the best!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.