2024-04-19

9 thoughts on “Две гледни точки във връзка с боядисания паметник пред централата на БСП

  1. Драги анонимни Адолфович, не петнете образа на протестиращите с вашите хейтърски писания.

    Що се отнася до вашите упреци към това издание – те са не само дълбоко неоправдани, глупави и несправедливи, те са също само още едно свидетелство за това, че единствената радост за един хейтър е да пръска виртуални слюнки в обилни количества, да пише глупости и да мрази.

    Ако имахте поне малко срам, щеше може би да има надежда за вас.
    Но като гледам, нищо подобно нямате.

  2. нещо за сини шамани думат,а за червените шамани и ПРЕСТЪПНИЦИ,от дълги десетилетия..Оле затвори очички!НЕТ! Решително НЕТ! Веднага си личат,от самолет се виждат и знаят! Така е комфортно и гот,то се знае….няма да кажете за кого гласувате,дали гласувате…така си и знаех! Пазете си Другарите и Съселите..ама малко им остава,хахха! какво повче и как да ви оборвам,вие сами сте си оборени и изоставени,сам-сами в комфорта си-независимо на каква степен е той ,колко дупчест и подземен е…Гласоподаватели мамини…ама не ТЕ като такива са турили Мутрите,не ТЕ ги търпят..а някой марсианец! :-)))) ТЕ отговорност не могат да поемат,те са в небесата,а всъщност са слепи къртове…Със здраве там,в подземните тунели….!!

  3. Аз съм комунистка толкова, колкото вие сте демократ. И нито семейството, в което съм се родила, нито аз съм имала когато и да било нещо общо с онази партия, дето беше единствена. (Да не говорим, че имам сред роднините си пострадали от предишния режим хора.)

    Не ща да се правя аз самата на някаква жертва на комунизма, макар че, колкото и да бях млада по времето на соца, и аз съм си имала проблеми с тогавашното МВР, по една или по друга причина.

    Затова вашите кофи с изключително долнопробна словесна помия ги изливайте някъде другаде. „Другарските си съдилища“ – също.

  4. Мимке,знам че ви бодна,знам че ви заболя…ама не съм аз виновен за това! 🙂 Не говорим,сладка моя,за комун.погроми и чудесии..говорим просто за ЗАТВОР ,за ВЪЗМЕЗДИЕ за ПРЕСТЪПНИЦИТЕ! Ех,другарко! Не ви се нрави,нали…защо не ви се нрави,златна моя? А? Нещо гузност усещам-някаква гузност у вас или пък по родова линия иде тя? Няма да си признаете,знам,не ви стиска! За килипиреца иде реч-и какво сте сторили вие,ваши роднини или родители,мъжа ви,… за да получат килипиреца лелеян! Мълчим по комунистическата,нали..не обаждаме,нали? Тейко ли ви е бил фуражка..дядо ли ви е бил кокошкар антифашага..кажете си точно,не се срамете така! Кой точно..какво..как..похвали се на ближния -за да ти поръкопляскам,де! Усмихвам се,усмихвам се…много сте жалки!Не ме мятай само връз последните 23 годинки,моля..иде реч и за предните 2 пъти по толкова! Не жумете така,не мишкувайте…не е юначно по комунистическата! Хукнала да защитава фуражки и народния фураж ,който събираха и още събират -десетилетия поредни!? Защитава милицията,която и до днес пази Престъпниците ..мафиотите!? Репресиите защитава и вечните Другари,които си обичка и до днес! Нечестиви хора…нечестиви и нечестни! Усмихвам се,усмихвам се…много сте жалки!И как само ме тика в модните новобългарски модни ями и вълчи капани- изредила ми модните няколко именца,модната вълна зомбираща! Ама така й отърва-а ни дума,ни вопъл,ни стон за Яков-Дмитриевич.Не дума,не споменава..пази пълен секрет..все едно не са първи Главатари на Мафията БКП,а все едно ги няма и..иска им се- не ги е имало! 🙂 А всъщност ви е супер гот че ги има..килипирецът е налице,вие ще кажете какъв! Ама комунист да каже,да рапортува на ближния?! Не ,та не! Те рапортуват само на ТЯХНИТЕ си хора и на Партията-Кърмилница! такива аргумнти ще ти дам,че….за вас няма такова нещо като ФАКТИ,като аргументи! Вие сте безгласни букви,безухи,безоки и най-важото- БЕЗУМНИ!! Което не ми пречи да…усмихвам се,усмихвам се..просто се усмихвам!! За това че ТОЯ бил беден български пенсионер искаш капа ли да му отложа?! За така издрисканата дивотия и гавра връз белия лист!? Колко беден е…я дайте документите да видим..с каква пенсия е като бивш вожд милицайски?! Аа?? Не ставало дума за килипирчето,нали??? КОЛКО му е пенсията на тоя фуражен началник?? 700..800 лв?! А..не чувам?? КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ! Няма как да разберете,вие се раждате такива…генното комуноинжеЛерство е туй! Нищо специално-визираният е просто един от многото така добре обгрижвани дебили в БГ-за да пазят ония,там ГОРЕ,техните господари и съсипатели на страна и народ!!Усмихвам се,усмихвам се..просто се усмихвам,АВТОРЧЕ!!Чукча не читател,чукча-писател..не разумявате,знам-знам… :-)) Естествено че ще си се цункате едни други,нали сте едно котило и ген….Зарад ПОСЛЕДНОСТТА българска ТЕ са начело и до днес..ясно кои,нали! Но те я докараха ПОСЛЕДНОСТТА-за да са начело…!

  5. Хер Адолфович: „Откровено работата плаче за спецотряд за ареастуване на такива малоумници,които тровят пространството,въздуха ,белия лист,а оттам-и главите на нещастния зомбиран български народ!“

    Браво…

    Ако бяхте се родил с няколко десетилетия по-рано, от ваш можеше да излезе, предполагам, прекрасен апологет за арестуването на всички, които не споделят примерно прекрасните идеи за социално равенство, братство и диктатура на пролетариата…

    Не разбирате ли наистина, че т.нар. комунизъм като манталитет и нагласи никак не може да се пребори точно с комунистически тип громене и заклеймяване на всеки, който може да не мисли точно като вас.

    „Щом не мисли като мен, значи е вреден и трябва да го заклеймим и игнорираме“ – това по някакъв начин беше основната философи на целия соц, в който и аз лично съм живяла и го познавам от личен опит.

    Що се отнася до биографията на Атаджанов, да, работил е в МВР, бил е криминален следовател. Той всъщност е започнал да работи още на 14 години, понеже е сирак. /Разбира се следовател става по-късно./ А сега същият този човек е един обикновен, беден български пенсионер.

    Така че ако наистина искате да изметете мафията, олигархията, двуличието и непочтеността, с които се задръсти българският преход, по-добре помислете за всички онези, които превърнаха политическата си власт в икономическа, присвоявайки средства и активи, които преди това бяха или поне се водеха на целия народ. Помислете и за някои от най-видните публични ментори на български преход, които случайно или не се оказаха деца или други роднини /или пък зетьове и снахи/ на висши партийни другари или на офицери от ДС. Примери за това много, наистина много. Ще дам тук за някаква илюстрация само два: Ирен Кръстева – дъщеря на офицер от ДС, бивша шефка на Държавния тотализатор, станала после нещо като „медийна императрица“, заедно с вече до болка известния си син Делян Пеевски. Или примерно дори хора като „синия шаман“ проф. Евгени Дайнов, син и зет на доста неслучайни хора от висшите нива на предишната власт.

    И последно: когато не сте съгласни с нечия гледна точка – за което разбира се имате пълно право – оборете я с аргументи, а не с цветисти лични нападки и „крясъци“ – ако искате да не сте като онези, дето ни управляваха 45 години. И не помагайте, макар и без да искате, на онези, срещу които се борите сега.

  6. Откъде го изкопахте,от коя землянка- тоя Атаджанов ?! Полковник ли е,ремсист ли е..? Ще се съдим за психически тормоз,ей! 🙂 Малоумен на куб,типично,но се е и изтъпанил публично да се рекламира като мегамалоумник! Егати държавата! Откровено работата плаче за спецотряд за ареастуване на такива малоумници,които тровят пространството,въздуха ,белия лист,а оттам-и главите на нещастния зомбиран български народ!! Ето величието на малоумщината(но явно подплатена с някакъв килипирец партийно-комунистически през годините): “А дали тези храбреци биха ли дръзнали да се изгаврят с въоръжени, живи партизани, назовавани сега с прозвището „терористи”? Или с истински, действащи бойци от съветската армия? ..“ Затварям бързо с кавичките тая ГНУС!! Продължава да заплашва и до днес със шмайзери и патаклама,с терор!!!?? Дума за Армията-Окупаторка на БГ,Армията-Изнасилвачка!!?? Именно ,това са терористи и мафия,бандити,от които България и до днес не се е ОСВОБОДИЛА-независимо какъв нов овчи кожух са турили и с какво “законово“ лустро са наводнили,та чак удавили страна и народ !! Абе,РЕЙВЪН,що си мислиш че твоите любими вечни комунотерористи ще са въоръжени вечно насреща ,а хората срещу тях ще са с голи ръчички и заголили ниско наведен врат?! Така сте свикнали да е дълги десетилетия време,нали-и още искате,ненаситили се кръволоци!?Само за такива писаници ТОВА Л…НО трябва да бъде арестувано и затворено! Това е ПУБЛИЧНА ГАВРА на ИДИОТ,но опасен идиот,почитател и защитник на комуняшките идиоти-престъпници!! Зарад които от почти 70 години БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ СА ПОСЛЕДНИ в ЕВРОПА !!! Но и това че УЖ са в Европа..е лъжа! Те са в Ориента,в степна Азия,но не и в Европа!
    Какви две гледни точки?! Едното е гледна точка на разума,на паметта и на сърцето,а другото е …сфинктерна глАдна точка! Гладна само за килипирец и….с верния шмайзер,разбира се-какъв килипир иначе!? Ама как иначе,ето го килипиреца,ето извадка за дебиликона,ето защо е вечен любител на шмайзера :“…Работил е в 32 год. в МВР, стига до началник на РПУ,  “ инТЕЛЕгент..от най-големите!! ГНУСССССС,с партизани и терористи ще плаши! Слагам тук ултиматум-ха публикувате още такива гаври и дебилщини на такива ‘люде’-ха съм спрял да посещавам сайта ви,който е хубав,а и вие сте хубави хора ,но..! :-)) Всички медийни и особено ТВ-канали(които отдавна не пускам-бойкот!) в БГ тегнат от гнусотия и дебилщина плюс пошлост-дайте да има свободни територии от тях,моля!

  7. А бе, „некой“! Няма такива „талибани“, като тия чиито интереси ти защитаваш. И няма значение какъв е бил дядо ти, но съвсем ясно си проличава що за стока си ти! Нашите дядовци са били хвърлени от Сталин и неговите местни червени мекерета да гинат за чужди интереси, за поредните поробители и изедници на българския народ. Това са историческите факти и те са ясни и елементарни. Останалото е гнусна пропаганда. Също както смисълът на участието на български войници в „омиротворителните“ кампании на САЩ в страните от Близкия изток. Последната война в която сме взимали активно милитарно участие за БЪЛГАРСКАТА КАУЗА е I-та световна война.

  8. Моля читателите да не се вдъхновяват в подобна риторика. Най-малкото защото фашизъм в България не е имало, но комунизъм имаше. И Съветската армия в България например не е освободила страната, а е станала причина за идването на власт на един режим, който беше всичко друго, само не и свободен. Освен това ми се струва, че е крайно време българите да спрем да се братоубийстваме.

  9. Асен Генов, Вие не сте нищо по-различно от един задръстен талибан!!!
    Тотален простак сте!!! Дядо ми, без да е бил член на БКП, а обикновен войник /кашик/ е жертвал живота са в битките при река Драва точно срещу ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ. А Вие жалко подобие на човече, се изплюхте върху хора жертвали живота си в името на България, а не на някаква партия!!! Имате изключителния късмет, че не съм бил по същото време, на мястото на което извършихте тази гавра, защото просто думите щяха да останат на заден план!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *