Home » Избрано

Арестуваха Олег Ковачев с 30-сантиметров нож на червения митинг

2013.11.16 Няма коментари

Известният режисьор и актьор Олег Ковачев изкара цялата събота в районното, след като беше арестуван в центъра на София с 30-сантиметров нож на броени метри от Пламен Орешарски и Сергей Станишев, които оглавяваха „червения” митинг на Орлов мост.

Детето-чудо на българското кино, както е известен Олег, чиято звезда изгря в класиката „Рицар без броня”, всъщност носел ножа не за да коли омразните му социалисти, а да разреже торта за рождения ден на предаването „Бразди”, чиито режисьор е.

Ето какво сподели самия Ковачев: „Днес екипът на тв предаването “Бразди” беше гост на Мира Добрева в БНТ. Подариха ни голяма торта, защото тази година “Бразди” става на 50. След предаването искахме да почерпим всички колеги. Оказа се, че в телевизията няма такъв нож, който може да я среже както трябва. Живея наблизо и отскочих за нож. Навън ченгета на всеки метър – митинг на Държавна сигурност на Орлов мост. Слагам ножа в един плик и тръгвам обратно. Малко преди БНТ ме спират за проверка на документите.

После питат: “Какво носите в торбичката?” Казвам: “Нож!” и го вадя – а той 30 сантиметров, сериозен. Ония откачиха. Познайте какво се случи после…”, написа той във Фейсбук. Час по-късно той добави: „Ба, чак сега ме пуснаха от районното. Ножът го конфискуваха, аз ще се разписвам на всеки два часа. Колегите, като не ме дочакали разкъсали тортата с ръце и я изяли. Подписах декларация, че нямам право да се доближавам на по -малко от 30 сантиметра от Орешарски, Местан, Станишев и Азис. Баси…”.

Източник:  БЛИЦ

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.