Home » Авторски страници, българи зад граница

Малките телевизионери от Чикаго – финалисти на Международния конкурс “Сребърно перо – 2013”

2013.10.22 Няма коментари
Spread the love

Благодарение на труда, духа и мечтата си да израства, пореден повод за празник в Детско студио „ТЕЛЕВИЗИОНЕРИ“ – Чикаго

.

DetskoStudio45_up_all_redСлед получената през лятото Първа награда на VI-ия международен музикален филмов фестивал “Николай Гяуров” – 2013 г., в категория „Репортажи“, продукцията на детското студио бе отличена отново!

Участието на ТЕЛЕВИЗИОНЕРИ-те в XII международен творчески конкурс на журналистите „Сребърно перо – 2013“ на Националния съюз на журналистите в Украйна, донесе следващия заслужен успех на младите творци от Чикаго – класиране сред финалистите!

 

ПриглашениеСудах-FBМежду 24 и 27 октомври 2013, в Автономна република Крим, Украйна, ще бъдат оповестени и връчени наградите. И въпреки че все още не е известна окончателната класация, ТЕЛЕВИЗИОНЕРИ-те заслужено се радват и споделят с гордост успеха си.

Като все по-добри професионалисти, малките репортери, оператори, режисьори и водещи доказаха, че за големите дела и успехите възрастта не е от значение. Между 700 общо изпратени публикации от 13 страни, Детското студио от Чикаго е определено за финалист и поканено да участва в церемонията по връчване на наградите на победителите.

Едно е сигурно – посоката е правилна! А присъствието на представители на ТЕЛЕВИЗИОНЕРИ-те на финалните церемонии и получаването на наградите лично, е само въпрос на време. Защото, награди ще има – още и още!

Подробности около оповестяването на наградите от конкурса „Сребърно перо“ в Украйна очаквайте след 27 октомври 2013 г.

.

Детско студио „Телевизионери“ – Чикаго

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.