Home » Избрано

Призив за мирен протест

2013.09.03 Няма коментари
Spread the love

Днес е първият работен ден на парламента. Апел към всички граждани да излязат на протест срещу управляващите разпространи Протестна мрежа:

protest2013

Във връзка с очакваните на 4 септември масови протести край парламента Протестна Мрежа отправя призив към гражданите за мирен протест!

Ние заявяваме, че ще протестираме мирно, но настоятелно за отстояване на нашите справедливи граждански искания срещу едно дискредитирано правителство!

Категорично се обявяваме срещу противопоставянето на протестните групи с различни от нашите искания и срещу агресията срещу полицията!

Нашата единствена цел в този ден е да покажем на това правителство и този парламент, че всеки негов ден е вреден за демократичното бъдеще на страната. Всички решения от 14 юни насам ясно доказват това.

С оглед на потвърдилите присъствие хиляди граждани, молим МВР-София да осигури присъствието на най-малко 2000 анти-конфликт полицаи!

Протестна Мрежа

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.