Home » Е-Списание

Френско-българската търговска камара чества 8-ми рожден ден

2013.09.13 Няма коментари
Spread the love

Untitled11Френско-българската търговска камара (ФБТК) ще празнува осмия си рожден ден на 19 септември т.г. в зала „Сердика“ на хотел „Шератон“ в София. На честването са поканени политически и обществени фигури, министри от кабинета, представители на дипломатически корпус, посланици, представители на търговските камари в страната, както и много бизнес партньори.

Камарата е основана през 2004 г. и оттогава до днес играе ролята на посредник в бизнес отношенията и партньорството между Франция и България. ФБТК наброява вече над 160 предприятия, сред които са както големи международни компании, така и представители на малкия и среден бизнес. Броят на членовете й расте, плод на интереса на различни френски предприятия към България.

Въпреки предизвикателствата на икономическата и политическа криза, която не отмина страните от ЕС, дейността на Камарата се развива в много динамичен контекст. На последното общо събрание в Париж на Съюза на търговските и индустриални френски камари в чужбина, ФБТК бе отличена като една от най-динамичните и конкурентноспособните френски камари зад граница.

.

Анели Ферие,

ФБТК

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.