Home » Избрано, политика

Доган и Сидеров, Демирбанк и ТВ Алфа

2013.09.03 Един коментар
Spread the love

Телевизия „Алфа”, която наскоро се появи на българския екран, е собственост на партия „Атака”. Странното обаче в цялата тази ситуация е, че самата телевизия се намира в сграда на „Демирбанк” в София, а тази сграда принадлежи на партия ДПС – пише сайтът Silnabulgaria.com. Сайтът се позовава на информация от телевизия СКАТ. Ето и целият текст на материала на Silnabulgaria.com:

.

Доказа се връзката между Сидеров и ДПС

.

Колаж: silnabulgaria.com

Колаж: silnabulgaria.com

Това скандално разкритие направи телевизия СКАТ. Според тяхна информация от партията на Сидеров отказват да дадат подробна информация, дали всъщност се плаща голям наем за апетитното помещение в центъра на столицата и каква е предполагаемата цена за него. От националистите на НФСБ смятат, че става въпрос за мащабна корупция и близки отношения на политиката на Сидеров с големите финанси на банката, която определено се слави, че е близка до ДПС и Доган.

СКАТ не спират до тук, те  атакуват Сидеров и за използването на държавната субсидия, която не се ползва от партията според предназначението й, а за други различни  неща, като например за екзотични почивки.

Емил Василев, който е бивш лидер на РЗС, пък разкрива схемите за излъчване на телевизията от всички оператори. Адвокатът е сигурен, че Сидеров и телевизията получават субсидии от ДПС и информацията, която дава според него е на 100% вярна, защото е лично проверена. Другото, което той разкрива е, че Белокосият Пудел дава тлъсти суми на всички кабелни мрежи, намиращи се в България, за да може неговата телевизия „Алфа“ да бъде излъчвана нон-стоп.

 

One Comment »

  • почивка- екзотика said:

    И за мен е доста интересно или по скоро е доста любопитно дали всъщност се плаща голям наем за апетитното помещение в центъра на столицата и каква е предполагаемата цена за него, то ако има такава сигурно е доста символична, но едва ли ще излезе исканата от нас инфорамция. От националистите на НФСБ смятат, че става въпрос за мащабна корупция и близки отношения на политиката на Сидеров с големите финанси на банката, която определено се слави, че е близка до ДПС и Доган.И ако това се окаже истина, то мен лично хич няма да ме изненада,което е жалко, но уви в такава държава живеем.Благодаря за статията.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.