Home » Е-Списание

Контрапротестът от първо лице (видео)

2013.08.16 3 коментара
Spread the love

Kontraprotest20130816aТриминутен видеорепортаж на ТВ “Европа” – най-добрата илюстрация на контрапротеста, която заслужава да се разпространи и да бъде видяна от повече хора

 

 

 

И най-харесалият ни коментар под видеоматериала: “Нямат край честните хора в България!”

Линк към видеото:  https://www.facebook.com/video/embed?video_id=4690993372576

.

3 коментара »

 • Лила said:

  Автобуса безплатен, дали им храна и вода, ИНАЧЕ НЕ СА ПЛАТЕНИ. 🙂

 • ха-ха said:

  На комични сценки от контрапротеста стана свидетел наш репортер тази сутрин.
  Наближавайки сградата на президентството мъж на средна възраст с червеникава риза набра номер на джиесема си и искрено попита: “Ние сега за правителството ли сме или против?”. След като получи обяснение по телефона той се вля в масата организирани протестиращи, които пристигаха на талази. Повечето от тях бяха докарани с автобуси от страната и от отговорите им личеше, че са инструктирани да отричат каквато и да е организация и да крият кои са работодателите им, изпратили ги на контрапротест.
  Малко след описаната случка – в момента, в който контрапротестът тръгна по бул. “Цaр Освободител” към Народното събрание, за да се влее с протеста ДАНСwithme, на първа линия застана мъж с мегафон, който изрично повтаряше: “Протестът е в подкрепа на правителството” – очевидно, за да няма недоразумения. Мъжът се представи пред OFFNews като Стоян Тодоров и отрече да е водач или лидер на протеста. Обясни, че още от зимата (вероятно имайки предвид февруарските протести) “си ходя така”, с мегафон.
  В отговор на въпрос на OFFNews защо е тук и дали подкрепя кабинета, друг протестиращ отговори: “Не, не съм за протеста. Само си стоя встрани.”
  Млада дама в компанията на други двама-трима души ги питаше: “Видяхте ли някой друг от централата?”. Репортер на OFFNews се приближи и попита къде работи, в отпуск ли е днес и за централата на коя компания става въпрос. Отговорите бяха, че работи “на село”, в частна фирма, чието име няма да каже. Иначе, като майка на две деца, била тук, за да подкрепи правителството, което ù отпуснало повече пари.
  Попитахме и група мургави господа откъде са, защо са дошли на контрапротест и в отпуск ли са. Отговорите бяха, че са безработни от Бургас. Колко им е струвало пътуването и кой го е платил така и не казаха.

 • No name said:

  Не се смейте бе! Има хора с години ти ядат от масата и изведнъж не те познават. Голяма работа една храна и вода, чудо голямо. Аз днес излязох и на три пъти ми се наложи да платя чужни сметки. Сега ко да ревна и да се оплаквам ли?

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.