2024-04-23

1 thought on “Стефан Цанев: Съжалявам, че доживях свободата, че не умрях с мечтата си за свобода

  1. „Знаете учудващите резултати от акциите “Да почистим България за един ден” – защо да не я почистим за един месец, ако трябва – за една година, но така, че никой да не посмее да хвърли кибритена клечка на земята.“

    И тук опираме до въпроса за ОТГОВОРНОСТТА.

    В Сингапур за хвърлена на пътя кибритена клечка глобата е 100$, а за фас на тротоара – 500$, и в добавка – съответен бой с тояга на голо четверобуквие.

    Само че Сингапур имаше един Ли Куанг Ю, който за двадесет години превърна безхаберните му жители в дисциплинирани граждани на най-преуспяващата икономика в света.

    У нас обаче са на почит и уважение геноцидните грабители, крадците на дребно, тесночелите дебеловрати мутри, хулителите на родителите си; поети, писатели и журналисти въздигат в еталон за подражание противенето на Правото, преклонението пред фалшивите кумири на загниващия свят, презирането на хилядолетните християнски добродетели.

    Предложените от Стефан Цанев идеи не са утопични, но за осъществяването им е необходим един български Ли Куанг Ю и порастването на населението-електорат до НАРОД, който отказва да гласува на ИЗБОРИ БЕЗ ИЗБОР, водещи до неминуем ТОТАЛЕН ГЕНОЦИД вече почти четвърт век.

    Summa summarum:

    Всичко добро е постижимо – необходимо е само съчетаване на ОТГОВОРНОСТ и ХРИСТИЯНСКИ МОРАЛ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *