Home » Избрано

Бисер Миланов – Петното към вътрешния министър: Арестувайте всички протестиращи!

2013.08.09 Няма коментари
Spread the love

660_bca85d0ae5193e05d7e63ff4d362ef46До цирк се стигна на днешната среща между премиера Пламен Орешарски и министъра на вътрешните работи с представители на гражданските сдружения, предаде Novini.bg.

Криминално проявеният и осъждан Бисер Миланов-Петното е предложил на вътрешния министър Цветлин Йовчев как да се справи с “интелигентно протестиращите”, като използва неговите доброволни отряди.

Вътрешният министър не му е отговорил. Петното е отправил и друго интересно предложение към Йовчев – да арестува всички протестиращи срещу кабинета.

Миланов е питал премиера кога ще спре “дискриминацията в медиите” срещу него и съмишлениците му. Премиерът и вътрешният министър са го посъветвали да пише жалби.

Петното е отговорил, че са събрали “един тон” жалби, които ще бъдат изпратени към компетентните органи, придружени със снимков материал.

Бисер Миланов заяви, че това, че е лежал в затвора, не го прави по-лош и като всеки друг има право на гражданска позиция.

Източник:  Рik.bg

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.