Home » Авторски страници, българи зад граница, политика

Втори протест на българи в Дания срещу кабинета “Орешарски”

2013.07.07 Няма коментари
Spread the love

Българи в Дания организират днес втори протест срещу правителството на Орешарски. За това има качена информация в социалната мрежа:

.

Втори граждански протест на българи в Дания срещу кабинета “Орешарски”

7 юли 2013 г., от 12.00 до 17.00 ч., UTC+02

Gamlehave Alle 7, Charlottenlund, Denmark

.

Както и призив във връзка с този протест:

Скъпи сънародници, ВРЕМЕ Е! Протестът е Висша форма за прилагане на пряка Демокрация! Да покажем, че имаме семейства и РОДИНА, които обичаме!

Това ще бъде втори наш протест в Дания. Умоляваме всеки, който има възможност, да дойде. Трябва да се действа СЕГА!

Нека си дадем сметка какво би означавало протестите да стихнат и управляващите да останат на власт. Това означава престъпните босове, който отдавна управляват нашата страна заедно с техните дебеловрати бодигардове да победят в един открит двубой – младите, знаещи и можещи хора, артистите и интелигенцията на нацията, майките и бащите, които излизат с децата си на раменете да протестират на площадите, магистралите и пред държавните административни сгради в България. Или с други думи :

“Позорът на нацията да победи гордостта на нацията!”

КОЛКО ГОДИНИ ЩЕ ГИ ЧАКАМЕ ДА СЕ РАЗКАРАТ!
НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, НАЗНАЧАВАНЕ НА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ, КОЙТО ПРИЕМА НОВ ИЗБОРЕН КОДЕКС И ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ НА ЕСЕН С ПЕСЕН!

Ние не искаме от лоши на по-лоши алтернативи, искаме тотално нов избор! Не искаме нито ГЕРБ, нито БСП, нито ДПС или която и да било до този момент управлявала партия, видяхме ги вече 24 години какво правят!

Има достатъчно малки партии в България, които ежедневно предоставят добри решения за проблемите на нацията. И следващите ще ги махнем, ако не стават, и така, докато нещата заработят.

Хора, държавата ни е дотам, че единствените ни демократични способи и инструменти за прилагане на справедливост са протестите и изборите до дупка!

Призовавам хората, които мислят, че държавата ни може да затъне в още по-голяма криза, ако има “избори до дупка” , да не изпитват страх. По-лошо от сегашното положение ще е трудно за постигане. Нивите след жътва ги палят, за да се обгори и облагороди земната почва за следващата сеитба. Това трябва да направим и ние, да изгорим вплелите се във властта бурени и да почнем да сеем и градим наново, видя се, нищо не е правено 24 години. Първо трябва да унищожим статуквото. Хайде, сега сме ние. Няма как да дойда на купона с теб, щото имаме да ринем 100 тона смет! Нас ни чака!

Боян Тодоров

——————————————————————

И българите в Дания не са безучастни към това, което се случва в родината. Снимка: Фейсбук

И българите в Дания не са безучастни към това, което се случва в родината. Снимка: Фейсбук

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.