2024-04-25

6 thoughts on “Още една република в Русия поиска преименуването си на България

  1. В час по чувашки…упссс булгаристански, гюзел кадън Фатме учи децата на народни чувашки приказки.
    – Деца, днес ще учим за Баба Яга. Тя не е руска баба. Йок! Тя е измислена от големият чувашки писател Шекспирлъ ага, в драмата му за любовта между нашият епосен герой Отело и гяурката Дездемона. Яга е неправилно преведена, деца, на английски. Истинското име е Яго.
    Гордейте се, мили булгаристанчета с нашият епосен герой Яго, безсрамно откраднат от християните руси.

  2. е може ли в първото изречение на статията да пише нещо различно от заглавието? чете ли ги някой тия неща преди да ги пуснете?

  3. Никой няма интерес да има две Българии едновременно.Както е било някога-отдавна.Много отдавна.Принципът за този модел е -ако погине едната България,народа ѝ да намери подслон в другата.Но,както е известно отдавна,ние губиме своята кауза на масата за преговори.Притиснати от т.нар.“Велики сили“(((островитяните-GB,прусаците,нашите“братя“-руснаците,нашите съседи-православни-сОрбите,гречките,които узурпират съседските исторически събития и факти,онзи народ-македоносите…Да продължавам ли?Курвата,наречена“политика“ е вездесъща!!!Всъщност-да не обиждаме курвите…За наша утеха остават,все пак,писанията на няколко поколения историци,считано от 1500год.Пр.Хр. Апропо,не разбирам,защо указанията на този сайт са на английски????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *