2024-04-20

9 thoughts on “Учредиха фондация на името на Пламен Горанов

  1. Драги Лешников,

    Не ми губете времето повече с вашите изсмукани от пръстите внушения.
    Не пишете повече евтини инстинуации.

    Имайте все пак малко уважение към издания, които правят всичко по скромните си сили в услуга не на интереси, на партии, на олигарски, на не знам какво, а в интерес на гражданите, в интерес на българите вътре и извън страната.

    Направете си труда и прочетете текстовете, линкове към които оставих доста по-нагоре, в един от коментарите си под тази публикация.

    И не ме занимавайте повече с глупости.

  2. Не подкрепям тази партия. Тук не става въпрос за партийна принадлежност. Отново избутвате темата и ми слагате думи в устата. Никъде не съм споменавал за знак на равенство. Помолих ви само да не подменяте каузата на Пламен. Виждам, че обичате да подменяте думите на хората.

  3. Драги Лешников,

    Престанете с вашите инсинуации.

    Не слагайте знак на равенство между Пламен Горанов и една политическа партия, на която можете да сте симпатизант или член, ваша работа, но това изобщо не ви дава право на подобни внушения.

    Ако лично на вас Цветан Цветанов примерно ви прилича на Пламен Горанов, на мен не ми прилича. И не само на мен, на много, много хора.

    Не се опитвайте да правите такива жалки внушения, че изданието Еврочикаго се било гаврело с паметта на Пламен Горанов. Имайте малко срам.

  4. Вие пак изкривявате темата. Нали за Пламен говорим и защо се е самозапалил, а не за проблемите на Варна. Момчето имаше плакат, имаше цел , имаше кауза. Не искам да обидя никого. Вие сте тази, която обижда и подменя каузата на починал човек. Разбирате ли колко е нахално това? Затова и се наемем да пита тук. За Варна този човек е болна тема. Не намесвайте хора и партии, които нямат общо, защото си навличате гнева на народа. Днес съм аз, утре някой друг ще го прочете, след месец 30 човека, между които може да има и роднини на Пламен. Много хора го обичаха този човек и всяко едно оскверняване на паметта му ще бъде гонено. Разберете го и си подбирайте други методи да орезилявате политици. С Пламен няма да стане!

  5. Моята цел не е да плюя по когото и да било. Ако не разбирате какво съм написала в коментара си по-горе, не е моя вината.

    Не се заяждайте и не обиждайте, защото вече започва да става обидно наистина.

    Колкото до това, че Варна била изоставена, не е задължително да си варненец, за да ти пука за Варна.

    В Еврочикаго не веднъж са били публикувани материали, свързани с проблемите на Варна и групировката ТИМ (включително и лично от мен). Ето някои линкове към подобни материали:

    https://www.eurochicago.com/2013/02/varna-balgarskata-sitsiliya/

    https://www.eurochicago.com/2013/03/evil-empire/

    https://www.eurochicago.com/2013/02/tim-i-ataka-se-opitvat-da-uzurpirat-protesta-vav-varna/

    https://www.eurochicago.com/2013/03/plamen/

    (И още има, но нямам време да ги търся сега.)

  6. До Мариана: Ако имате за цел да плюете ГЕРБ, не е това начинът. Изключително грозно е. Има много неща, за които да се хванете и да ги наредите, не е нужно да използвате смъртта на човека за тази цел. Аз ако съм на мястото на семейството му, ще ви осъдя. Да не говорим, че това, че се е самозапалил в знак на протест срещу тим е лъжа. Имаше плакат, имаше кауза и тя беше една – Кирил Йорданов. Всичко останало е спекулация1

  7. Mariana, стига сте говорили глупости! Всички бяха изоставили Варна. Никой не знаеше какво се случваше във Варна, всички си мислиха, че тук си живеем царски, че заплатите са най-високите, че стандарта ни е един от най-високите за страната. И да, проблема на Варна беше Йорданов!
    Mariana, явно вие не сте била във Варна когато се случи ИНЦИДЕНТА с Пламен, защото ако бяхте тук нямаше да се информирате само от медиите.

  8. Драги читателю, не знам как четете, но в цитираната информация от Mediapool е написано: „Пламен Горанов се самозапали на 20 февруари в знак на протест срещу ТИМ, подалият впоследствие оставка кмет на Варна Кирил Йорданов и управлението на ГЕРБ.“

    Ако смятате, че Пламен Горанов е смятал само местната власт за виновна, че местната олигархия няма връзка с общата, то как да си обясним тогава дори само официалния факт, че Кирил Йорданов беше подкрепен при избирането за последния му мандат за кмет на Варна от управляващата тогава партия ГЕРБ и чак след надигналата се вълна от протести срещу Йорданов тази пролет, ГЕРБ обяви, че оттегля подкрепата си за нето, та дано спаси собствения си имидж, което очаквано не им се отдаде.

  9. Що за глупости сте изписали тук? Пламен никога не е протестирал срещу Борисов, срещу партии и прочее. Неговият протест беше срещу кмета на Варна, плакатът му беше с призив кмета да си подаде оставката. Всичко останало са врели некипели. Не мога да повярвам, честно. Още малко ще напишете, че е протестирал и срещу Обама или папата. Дайте малко по-сериозно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *