Home » Е-Списание, политика

“Таланти” и “поклонници”

2013.05.16 Един коментар
Spread the love

.

Избрано от Бойко Борисов, 16 май 2013 г.:

Карикатура:

Карикатура: Чавдар Тодоров

“Аз съм от всички, които са били премиери, най-големият експерт.”

“Първото място на ГЕРБ е истинската оценка за нашата работа през тези 4 години.”

“Новите избори могат да бъдат направени в рамките на месец – месец и половина. Нищо по-лошо няма да стане от това, което е в момента през това време.”

“Господ ми е свидетел, че нямаме нищо общо с тези печатници.”

“Защо? Аз не знам за такъв запис. Незаконни неща не коментирам.” 

“Няма какво да признавам, защото нищо не се е случило.” (пак за записа от Банкя)

“Както е казано – глас народен, глас Божи. Както и да гледам резултатите – 97 е повече от 84. Пак ги гледам и на обратно – 97 е повече от 84 и то много повече. Три пъти ги гледам, като всеки ден слушам победители, но 97 е повече от 84.”

“Защо Варна? И ще ви отговоря простичко: Защото, когато виждат магистрала „Тракия” до Бургас, си представят какво би било да работи вече трилентовият път, който ще работи от Русе до Варна; какво би било да стане магистрала „Хемус” в следващия програмен период, никога не станала, при нас станаха. Затова хората са гласували, убеден съм.”

 

—————————————

Коментар във Фейсбук след днешната пресконференция на ГЕРБ

Жанет Михова:  Ех, Мутрьо, (с всичките добри и конкурентни качества на момчетата, преглъщащи филия с мас, докато ритат вяло футбол с един крак и със скъсана гуменка), кога ще излезеш от измисления и идеализиран свят на Карл Май, който май не е стъпвал на индианска поляна, както се говори? И кога ще пораснеш най-сетне?

Аз съм по-стара от теб с две години и помня – това за филията с мас и лютеница е характеристика на нашето поколение, макар аз да не съм опитвала нито в детството си, нито по-късно, такива филии.

Времето се промени, братко, време е да излезеш и ти от формата си – на обидено, нискочело и зле възпитано дете, за да признаеш цивилизовано изборите, които… си спечелил.

Кой си ти, за да мълчиш четири дни – при демократично проведени избори, за които нямаше знак да са опорочени или манипулирани, както ги манипулирахте вие през 2011 г., за да поставите по места “свои” кметове ?

Кой си ти, за да искаш касиране на избора –  за да дестабилизираш допълнително държавата, само защото народният вот не те е избрал, както ти се иска? Не си успял да го наместиш, сиреч – вота 🙁 (Не ти ли е достатъчно това, че никой не иска да прави цивилизована парламентарна коалиция с теб и с твоята, изгонена от народа с камъни, партия?

 

One Comment »

  • Добрин Петров said:

    Как ще искат да правят с него цивилизована подкрепа като ги настъпи по мазола – за окрадените средства дотогава

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.