2024-03-29

1 thought on “Обама: Не знаем кой стои зад взривовете

  1. „20-годишен саудитец е основният заподозрян за извършването на кървавия атентат в Бостън, при който загинаха трима души и бяха ранени над 140. 17 души са в критично състояние.

    Според информация на BBC заподозреният за залагането на общо четири бомби на маратона в Бостън е бил приет в болница със сериозни наранявания от шрапнели. Към момента той все още отрича обвиненията, но запознати със случая твърдят, че е бил задържан само 2 часа след инцидента. Освен всичко останало има и засилена охрана около неговата стая.

    По време на извънредното си телевизионно обръщение американският президент Барак Обама обеща, че властите в САЩ ще хванат терориста. „Ще намерим този, който направи това. Ще разберем защо са го направили“, подчерта Обама, предаде Агенция Крос.

    Междувременно слуховете и предположенията относно това кой е извършил атентата в Бостън продължават да се роят. В акаунта си в Twitter журналистът от Монреал Етиен Феникс публикува снимки, на които се вижда мъж да се разхожда по покрив на къща. Най-вероятно въпросната личност е организатор на атентата по време на маратона в Бостън, пише журналистът. Според него въпросният мъж е бил видян да се рахожда до сцената по време на избухването на експлозиите.

    Read more: http://america.actualno.com/Sauditec-e-osnovnijat-zapodozrjan-za-atentata-v-Bostyn-news_421580.html#ixzz2QcVTvl5L

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *