Home » Авторски страници, политика

Сигнал на ГД БОПП до българския премиер, главния прокурор и Европейската комисия

2013.03.28 Няма коментари
Spread the love

Гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност (ГД БОПП) е изпратило до служебния премиер, главния прокурор и министъра на икономиката на Р. България, както и до комисаря по здравеопазване и политика за потребителите в Европейската комисия, Сигнал, свързан с електроразпределителните дружества в България. Съдържанието на Сигнала може да се прочете по-долу.

———————————————————————-

.

С И Г Н А Л

.

ДО

МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА, ЕНЕРГЕТИКАТА И ТУРИЗМА

КОМИСАР  ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ПОЛИТИКА ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ, ЕВРОПЕЙСКА КОМИСИЯ

С КОПИЕ:

КЗП

ДКЕВР                     

МЕДИИ

 

                        УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Настояваме да извършите незабавно разследване на данните за осъществени престъпления от Енергоразпределителните дружества /ЕРП/ ЧЕЗ, ЕВН и Енерго-Про, както и на Държавната Комисия по енергийно и водно регулиране /ДКЕВР/, които сочат, че са създали Организирана престъпна група /ОПГ/ за ограбване на Република България и нейните граждани.

Моля запознайте се с разследванията на капитана от Българската армия, инж. Марин Мидилев, които уличават ЕРП и ДКЕВР в създаването и поддържането на ОПГ – /Приложение 1 http://www.burgasnovinite.bg/Itinata-za-visokite-smetki-za-toka.html/.

Учудва ни липсата на конкретни резултати от страна на новия Кабинет и Главния прокурор персонално, въпреки изявленията пред цялата общественост, че ще направите разследване на престъпленията на ЕРП, а все още няма такива. Нима капитанът инженер Мидилев е по-компетентен от Вас, господа Цацаров и Райков, и ако е така, защо оставките Ви не са официално подадени? Надяваме се разбирате, че бездействието Ви в такъв кризисен момент автоматично Ви включва в енергийната ОПГ с всички наказателни последици в бъдеще.

Настояваме до месец разследването да приключи, ОПГ да бъде разбита, организаторите персонално дадени на съд, лицензите на ЧЕЗ, ЕВН и Енерго-Про отнети за осъществените престъпления и съдени да заплатят на българските граждани и държава заграбените чрез ОПГ милиарди.

 

С уважение:

Константин Дичев

ГД БОПП

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.