Home » Избрано, политика

“Дейли мейл” започва кампания срещу българските и румънските емигранти

2013.02.18 Няма коментари
Spread the love

Британският вестник “Дейли мейл” обяви, че слага началото на поредица за последиците от пристигането на имигранти от България и Румъния в Обединеното кралство, съобщи КРОСС.

Според изданието, “кандидат-имигрантите говорят за щедрата система за социално подпомагане във Великобритания и бързат да доведат целите си семейства, преди някой да реши да сложи катинар на вратата”. Те се надяват все пак Камерън да успее да се справи с този приток.

От друга страна британските фермери се опасяват от недостиг на ягоди следващата година заради отмяната на ограниченията за българските и румънски имигранти, пише в друга статия “Дейли мейл”. Според тях 22 000 трудещи се в земеделието от двете държави най-вероятно ще “избягат към градовете на по-лесна работа”.

Източник:  в. “Новинар”

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.