Home » Е-Списание, политика

Българският емигрант и писател Петър Клисаров учреди политическа партия

2013.01.25 Един коментар
Spread the love

Как се прави бизнес в България разкрива Петър Клисаров в книгата си „Игрите на властта“, която е представена през юни м.г. в България. Години наред авторът е живял и развивал бизнес в Канада, затова и определя по-скоро като горчив опита си да прави бизнес в родината. Според „Игрите на властта“ бизнесът и политиката в страната ни са взаимосвързани, а на висши постове стоят неподходящи лица. В книгата си Петър Клисаров е приложил много документи.

„Истината трябва да се казва. Рано или късно тя излиза на бял свят. Много хора говорят за грешната система, за това, че нещата ставали не, както трябва. Аз не само говоря, слагам и имената и документите, за да го покажа. Естествено имаше въпроси нямам ли притеснения? Не, нямам! Защото съм направил това, което трябва“, казва при представянето на книгата си  Клисаров.

В „Игрите на властта“ става дума и за отстраняването на канадската фирма Atomic Energy of Canada Limited (AECL), един от лидерите в строителството на най-модерни реактори в света, от възможността да участва в проекта „Белене“.

.
Петър Клисаров е учредител и на партия „Реформа“, която ще представи платформата си на 1-ви март т.г. Според него всеки българин носи в себе си представата как трябва да е устроена родината му, за да може всички в нея да водят достоен начин на живот. Той казва още, че в партия „Реформа” са наясно, че политика без действащо гражданско общество не може да е устойчива и справедлива. „Отваряйки врати към всички българи, Ви призоваваме – пише в сайта на новоучредената партия http://reforma-bg.eu/ –  за участие чрез мнения, препоръки и въпроси за това как бихте искали да изглежда едно истинско управление на държавата. Не искаме да ви обясняваме какво е добро или лошо, а търсим Вашето мнение за насоките на развитието на обществото ни. Не всичко в документите е завършено и изчистено, затова ние търсим помощта Ви.“ Сайтът на „Реформа“ е интерактивен и позволява двупосочна връзка.

 

Еврочикаго

One Comment »

  • J.KEREZOV said:

    Здравейте.Аз живея в малко населено място,и най силно се дразня от разпределение то на бюджетните средства на всяка община.От тази несправедливост се дразнят изключително много хора от малките населени места.Смятам че по този въпрос има какво да се направи…

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.