Home » Авторски страници, българи зад граница

Съобщение от българския генерален консул в Чикаго

2012.10.07 Няма коментари
Spread the love

Уважаеми Дами и Господа,

Предполагам, че в последните дни ще ви изморим от срещи и дискусии, но бих искал да вярвам, че всяка една от тях ще има своя принос за допълнителното развитие и напредък на българската общност и всеки един от вас.

След предстоящите срещи с представители на Държавната агенция за българите в чужбина и сесията на Българо-американската асоциация, в края на следващата седмица при нас ще бъдат колеги от Министерство на Външните работи, които имат за цел да съберат и обобщят мнения, коментари и предложения на общността за обхвата и качеството на предлаганите консулски услуги и работата на Генералните консулства.

В тази връзка моля всеки един от вас, който има коментари и/или препоръки по темата да заповяда на среща от 18.30 ч. до 20.00 ч. в залата на БПЦ „Св. София” в петък (12 октомври 2012 г.). Тези от вас, които имат какво да коментират, но нямат възможност да присъстват, моля да изпратите своето становище на електронната ни поща:

[email protected]

До края на деня четвъртък – 11 октомври 2012 г.

 

Благодаря Ви,

Симеон Стоилов

Генерален консул на Р. България в Чикаго

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.