2024-04-19

4 thoughts on “Петото издание на „Кариера в България: Защо не?“ ще е под патронажа на президента

  1. Драги Валери,

    Не знам защо има читатели на този сайт, които много искат да го изкарат „комсомолски“ и изпълняващ нечии поръчки. Не знам защо има читатели, които влизат тук само, за да излеят някаква злоба в душите, за която Еврочикаго няма никаква вина.

    Ничии поръчки не изпълняваме тука, и никой бизнесмен или държавен чиновник, или служител на някоя фондация никога не се е интересувал, нито е питал може ли да направи нещо за това издание, да го подпомогне. Никой никога.

    Имайте малко уважение към труда на хора, които не печелят от това, че качват или редактират текстове.

    Имайте малко уважение към хора, които изобщо не познавате.
    И които не са дошли в някое издание, което вие сте направил примерно, за да ви нахокат или да ви се подиграят ей така, за собствено удоволствие.

    Опитайте се вие примерно да направите нещо на обществени начала, за обществена, не за лична полза, и най-малкото нещо да е, и от какъвто и характер да е – и после, ако дойде някой да почне да ви плюе ей така, за удоволствие или за да си повдигне самочувствието, или за хейтърски „спорт“ – тогава може би ще разберете колкото глупаво, ненужно и обидно е това.

  2. Пещо щом така болезнено реагираш, значи изпълняваш спуснати отгоре комсомолски задачки. Не знам с коя Колева ме бъркаш, но явно полицейският ти начин на действие става все по-популярен в Чикаго.

  3. Госпожо Т.Колева, представяща се днес за Valeri, злобничкият ви коментар, не заслужава отговор.
    Още повече, че многократно сме ви приканвали да не четете „непосещавания“ ни сайт.
    Надявам се някога да ни представите по-добри и неидиотски новини.
    И те да бъдат за нещо, което вие лично сте направили, за да спасите поне частица от разнебитена България.

  4. Ей вие от сайта. И тъй и тъй никой не ви чете, поне не ставайте проводници на подла политика, водена от новия смешен президент. България в момента е една бизнес пустиня и оживяването на икономиката няма да стане, като примамвате млади и наивни хора от чужбина. Не че тази политика ще успее, защото младите пътуват много и сравняват.Но това е неморално. Плевнелиев да се опита да спасява младото поколение лутащо се в разнебитената България а не да се праска по македонски, „на гол тумбак….“. Рещих да ви пиша защото се отвращавам от подобни идиощини. България е пред нова тотална емигрантска вълна а вие предлагате идиотски новини!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *