2024-04-19

4 thoughts on “Книгата „Българските църковни общини в Америка и Чикаго” ще бъде представена в София

  1. Не е до отците работата. Стадото им е митиляво…мършаво!

  2. Е те пък в Чикаго едни християни….мани, мани.. Две църкви за чудо и приказ и двете празни.Срамота и грехота при 250 000българи църквите да са празни и да нямат пари да си покриват разходите…Наказан от Господа е затова тоя народ – безверен и зъл.

  3. Надявам се, че вие, Райко, който не живеете в Чикаго, посещавате някой храм в България и знаете въобще какво значи човек да е християнин и вярващ човек. И вместо да съдите една медия, която няма нищо общо с дълговете на храма „Св. Иван Рилски“ в Чикаго, направени по време на предишния свещеник, изгубил правото да е такъв, и по време на предишно църковно настоятелство (като тази медия и на предишния свещеник и настоятели на храма неведнъж е давала трибуна и не медията е виновна за проблемите около този храм), по-добре помислете за собствената си душа и съвест, ако имате въобще съвест на християнин и вярващ човек.

  4. И сега? )))

    Клеветихте, цапахте…добре.Изгонихте по поръчка на комунистите невинен човек.И какво става сега?

    Защо не ходите в храма?

    Лесно се разваля, трудно се гради!

    Този сайт има персонална вина за съсипването на този храм и нека Бог да ви съди – вас и Георги, който с парите от поръчковата книга си направи хотел!

    Анатема!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *