Home » Избрано

Гърция: Европа ни пробутва български заплати

2012.04.02 Няма коментари
Spread the love

Атина/StandartNews. Български заплати за гърците иска тройката международни кредитори от ЕС, ЕЦБ и МВФ, коментира в заглавие гръцкият в. “Етнос“. “Обявявайки, че страната принадлежи на Балканите, тройката настоява за ново намаление на доходите в Гърция, за да може тя да стане също толкова мизерна, колкото останалите балкански държави“, пише изданието.

Тройката иска заплатите да станат като тези в България, Румъния, бившата югорепублика Македония, Хърватия и Албания. Решението е ултимативно. Такива заплати искат и за нас и това ни се повтаря при всеки случай от представителите на кредиторите…Ново орязване на заплатите поискаха публично представителите на тройката. Това те обявиха недвусмислено миналия вторник“, посочва вестникът, изтъквайки, че комисарят по икономическите и валутни въпроси на ЕС Оли Рен се бил разсърдил за това, че гърците не били съгласни да обеднеят.

Гърците отказват да се примирят с орязаните заплати и пенсии

Гърците отказват да се примирят с орязаните заплати и пенсии

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.