2024-04-26

3 thoughts on “Безработицата в България вече е потомствена

  1. Та нима не са метастазите на комунистите и хитлеристите причина за трагедията на България?

    Партийният секретар, който едно време написа в характеристиката на едно дете „башта му е уротак на полвин камйон а деду мо е колак“, преди 09.09.1944 г. беше доверен (проверен) куриер на германското посолство.

    „Булгар“ да не се прави на ментор, ами да назове мърсотията с истинското й име – каква ти „олигархия“ (за възникването на олигархия са нужни векове); в случая става въпрос за боклучива комунистическа плутокрация (власт на крадените пари).

    Непотичната червена плутокрация е мозъкът на днешната българска мафия, довела простодушното българско население до просешка тояга.

    Над стогодишната им натренираност да се внедряват във всяко читаво начинание обезсмисля гласуването за какъвто и да е цвят – където и да се обърнеш – ТЕ вече са там, без разлика на цвят (сини, зелени, жълти, кафяви, всякакви).

    (Друг е въпросът за това, че Червената мафия е само привиден държател на богатството; истинският собственик се е постарал да не показва лицето си в светлината на прожекторите, няма да прочетете и чуете за него в подчинените му медии).

    Ако все още не разбирате за кого (по-скоро за какво) става въпрос, напишете в GOOGLE

    НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ!

  2. Абе Ганьо, още ли не ти е дошъл акъла, та говориш за фашисти и комунисти, когато става въпрос за корупция и управляваща олигархия.

  3. В изследването на тоя потомствен комунист къде са данните за децата на червените фашисти? Сред тях безработни НЯМА. Те са наследници на „потомствените“ крадци на българския народ, които станаха милионери за няколко дена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *