Home » Избрано

Снимат продължение на Страстите Христови

2012.03.31 Няма коментари
Spread the love

Холивудският продуцент Дейвид Ууд обяви намерението си да направи филм „Възкресение”, който ще бъде продължение на изключително успешния филм „Страстите Христови” на Мел Гибсън. Филмът на Гибсън разказва за последните 12 часа от живота на Исус, но отразява съвсем бегло сцената с Неговото възкресение.

В своя филм, който ще носи заглавието „Resurrection” („Възкресението”), Ууд планира да се фокусира върху събитията около Христовото възкресение и 40-те дни след това. „Resurrection” ще бъде уникален в много аспекти – разкрива 49-годишният автор, съобщава christianpost.com. „Истинската сила на християнството е възкръсналият Исус. Въпреки че всички ние знаем, че Христос е отишъл на кръста за нашите грехове, Неговата истинска сила и власт идват от възкресението. Този втори филм е посветен точно на това. Това е история за надежда и любов и тя е много по-позитивна”.

Източник:   КРОСС

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.