Home » Избрано

БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ EUROHICAGO.COM

2012.03.04 Няма коментари
Spread the love

Благодаря на екипа на EuroChicago.com и персонално на неговия президент Петранка Стаматова за вниманието, което ми беше оказано с награждаването ми с годишната награда на EuroChicago в раздел „Активни съграждани, отразяващи многократно българските събития в Чикаго” като  първи атап на конкурса “Българско събитие на годината в САЩ 2011”.

За мен беше неуписуемо удоволствие тази награда да бъде съобщена на 3 март 2012 година пред многото българи през време на Тържеството по случай Националния празник на Република България при издигане на българското знаме в центъра на Чикаго.

Наградата беше връчена лично от Генералния консул на Република България в Чикаго – Симеон Стоилов, в присъствието на Петранка Стаматова и огразяваща събитията фоторепортьор Десислава Стаматова.

С многократни благодарности
Никола Чаракчиев

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.