2024-04-19

3 thoughts on “В Деня на влюбените започва битката БКП срещу БСП

  1. DEUS EX MACHINA

    „В древногръцката трагедия заплетените положения се решавали с помощта на божество, което се явявало на сцената чрез някакъв механизъм („машина“)“ – (с.793, Войнов М., Ал. Милев. Латинско-български речник. – С., „Наука и изкуство“, 1990).

    Според циркулиращи в общественото пространство слухове (потвърдени от надежден неназован източник), по време на съдебното заседание, състояло се на 14.02.2012 г. внезапно в залата се появил нов съдия, който иззел делото от водещия го до момента съдия и го прекратил с определение за „липса на правен интерес“.

    И за най-неизкушения в подобни ситуации става кристално ясно, че феноменът Димитър Гочев-Николай Урумов-Маргарита Златарева отново се намесва, за да спаси неспасяемото.

    Димитър Гочев – председател на състав от Върховния съд на РБ, прекратил делото за нелегитимността на БСП – възнаграден за продадената си съвест със съдийско място в Европейския съд и с членство в „Конституционния съд на РБ“, агент на ДС;

    Николай Урумов – член на същия прокажен съдийски състав – удостоен с висок магистратски пост (председател на отделение във Върховния съд на РБ), а дъщеря му – с апетитен имот на морския бряг като „крайно нуждаеща се“;

    Маргарита Златарева – колкото красива, толкова и продажна участничка в тази камуфлажна операция – компенсирана с мястото на член на „Конституционния съд на РБ“.

    …И след всичката тази перверзия – вопли за недопускането ни до шенгенското пространство!

  2. Ако гражданското общество(всички честни българи) в България си направят труда да разберат какво е искал да направи за България проф.Янко Николов Янков(Вельовски)най-големия жив антикомунист в момента в България,председател на партия Либерален конгрес-И БЪЛГАРИТЕ СЕ ОБЕДИНЯТ И ЗАСТАНАТ ЗАД проф.ЯНКО ЯНКОВ на следващите избори БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ТОТАЛНО.
    ТОЗИ ЧОВЕК Е СЪВРЕМЕННИЯ ЛЕВСКИ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
    НО БЪЛГАРИТЕ НЕ ЗНАЯТ СЛЕД КОЙ ИСТИНСКИ ВОДАЧ ДА ЗАСТАНАТ!!!

  3. С риск да бъда заподозрян (за пореден път) в преекспониране личността на един голям българин, ще припомня нещо, за което не се споменава и дума в горния материал.

    Още преди две десетилетия той постави въпроса за нелегитимността на „партията“, наричаща себе си „наследница“ на една друга „Партия по член 1“ – също юридически несъществувала.

    Ако прочетете текстовете по приложените хипервръзки, ще установите с колко перверзия е свързано запазването на статуквото от „партията“ на сегашния лидер на „ПЕС“. (Как ли ще реагират в Европейския парламент, когато установят, че начело на ПЕС стои фалшив лидер на юридически несъществуваща партия?!).

    Ангажирани бяха „съвестите“ на „съдии“, купени чрез високи постове в магистратурата, „Конституционния съд“ и Съда на ЕС, както и чрез други облаги с материален характер, които „доказаха“ недоказуемото.

    Сега самите комунисти си търсят правата, но без да премълчават, не коментират простата истина, че и те самите са част от една нелегитимна квазиполитическа конструкция.

    (И един закономерен въпрос към ВСИЧКИ български партии на „Прехода“, които приемаха несъществуващия фантом БСП за свой коалиционен и/или опозиционен партньор?

    Не са ли всички те съзнателни съучастници – вкл. и днешната управляваща партия – в перверзната измама на българското население, пробутвайки му почти четвърт век фалшивата „алтернатива“ БСП?

    Или най-после населението на територията България ще прозре, че ВСИЧКИ досега управлявали я са от едно и също, тотално перверзно нелегитимно котило, някога известно като „БКП“, а днес – като „БСП“?

    В тази трагична истина се състои и отговорът за ГЕНОЦИДА над българите, осъществяван вече почти седемдесет години, но с особена интензивност – през последния четвърт век).

    Няма такава партия!
    http://iankov.blogspot.com/2007/08/blog-post_09.html

    Справедливостта възтържествува! Но я обжалват…
    http://iankov.blogspot.com/2007/08/blog-post_1610.html

    Агенти на ДС отменят справедливостта
    http://iankov.blogspot.com/2007/08/blog-post_358.html

    Агенти на ДС доунищожиха справедливостта
    http://iankov.blogspot.com/2007/08/blog-post_10.html

    БСП?!
    http://iankov.blogspot.com/2007/08/blog-post_31.html

    Няма такава партия! (2)
    http://iankov.blogspot.com/2009/08/2.html

    Няма такава партия! (ABCDEFGH)
    http://iankov.blogspot.com/2010/06/2-abcdefgh.html

    Няма такава партия (ABCDEFGHIJ)
    http://iankov.blogspot.com/2010/12/2-abcdefghij.html

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *