2024-04-25

1 thought on “Холандска партия иска България и Румъния да бъдат изгонени от ЕС

  1. Ето част от коментарите по въпроса:

    БЯГАЙТЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ!
    НЕ ОБРИЧАЙТЕ ДЕЦАТА СИ!

    Хора, не се връщайте в никакъв случай в България. Новите (деца на комунисти, завършили на Запад) и старите комунистически кланове са превзели буквално цялата държава.

    Там няма парламент и партии.

    Партиите са различни кланове на комунисти.

    Правителството се олицетворява от държавна сигурност.

    Новият премиер Бойко Борисов е бивш комунистически престъпник, участвал във възродителния процес, и бивша охрана на Тодор Живков.

    Крайно време е да се каже на Европейския съюз какви са тези хора, които ни управляват!

    Малкото хора, които са останали, живеят в абсолютна мизерия.

    Единствените, които живеят в охолство, са копелетата на бившите комунисти – полицаи, военни, пожарникари и помияри от ДАНС (те взимат заплати 2000-3000 лева, безплатни жилища и всякакви облаги, и 1000 лв. пенсии).

    Обикновените пенсионери умират от глад, мизерия и липса на болници.

    Полицията е навсякъде и могат да те застрелят и окрадат безнаказано и без причина.

    Най-облагодетелствани са бившите комунисти и децата им. Това са бивши ченгета, военни и подобни помияри, които сега са банкери, хотелиери, едри собственици и т.н.

    Те държат телевизии, медии – и въобще всичко официално е една голяма манипулация. Манипулацията е толкова голяма, че всички европейски пари отиват при тях.

    Всичко се подслушва. Ежедневно убиват и крадат стотици обикновени хора, и никой не си мърда пръста за това. Но ако отвлекат или ограбят някоя богата комунистическа свиня, цялата държава се активизира, променят закони и започва още по-голям терор над обикновените хора.

    Правителството защитава единствено и само комунистите олигарси и замазва очите на хората, като хваща и арестува хора, които пречат на комунистическите кланове (олигарсите).

    Митингите и стачките са забранени. Ако някой има различно мнение или се опита да организира стачка, моментално изчезва (бива екзекутиран от структурите на ДАНС и ГДБОБ). Хората в провинцията умират в глад и мизерия.

    Всички болници са закрити. Но всичко това умело се прикрива от медиите.

    Всички хотели по черноморието са на бивши комунисти и руската мафия. Хора, не ходете там и настройте колкото се може повече чужденци да не идват тук да почиват.

    Навсякъде звучи долнопробна, помиярска музика, наречена чалга, и руска музика. Хората са като зомбирани.

    Клановете на комунистите (БСП, ГЕРБ, АТАКА и т.н.) и мазни плужеци от медиите ги заливат и им промиват мозъка с патриотизъм: Колко е хубаво в България.

    В никакъв случай не си и помисляйте да инвестирате в България или да носите спестявания. В момента, в който кацнете на летище София, сте буквално обречен.

    Скоро няма да има университети и БАН – двете най-стари научни организации на 120 и 140 години ще бъдат ликвидирани. Бюджетът им ще бъде спрян. Имотите им ще бъдат продадени и на тяхно място ще се строят хотели, МОЛ-ове и джамии.

    Е, попресолил е коментаторът, но за много неща е прав – за съжаление…

    Истината е, че често страдаме от излишно патриотарство! Защо не се обиждаме, когато някои висши български държавни служители ни обиждат като лош човешки материал, пращат ни да садим картофи и т.н, а се обиждаме от истина, казана в очите? Та доскоро самите ние се шегувахме, че България е единствената страна в света-собственост на мафията. Не е ли така? Всъщност, и за сегашния ни премиер има доста написано в Нета… Холандците не са против българите, а против корупцията и мафията в България. Време е да го разберем и сами да почистим къщата си!

    Да се постави ниската земя в положение на пьлна изолация от България и Румъния и всички които ни подкрепят. да се ограничи влизането на холандци у нас както и се ограничи търговията.

    Ти може да искаш, но някои от по-горните етажи на власта,които снабдяват Холандия с тонове дрога, не искат пълна изолация и ограничаване на търговията, защото ще банкрутират.Както знаете, наи-голямото перо в износа на България не е виното, а дрогата, която се подкрепя от управляващи и правителства сега,преди 10 години, преди 22 години,преди 40 години-от 1972,когато Държaвна сигурност изнасяше дрога на Запад, за да дрогира младежта на Запада.

    „Ами прави са. И те не са стока в някои отношения, но за престъпността и корупцията са напълно прави. Кой иска да си подпали чергата?“

    „Абсолютно са си прави холандците. И то не защото имат нещо против българите, а имат против срещу тези, които имат български паспорт и извършват престъпления там, както и се опитват да източват техните социални фонцове.

    Проблемът е, че Европа има повече нужда от България, отколкото България – от Европейския съюз. Затова ни приеха набързо, затова правят компромиси. Затова и ни превръщат в гето, за да сме хем в Европа, но не чак толкова, че да им пречим.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *