2024-03-29

8 thoughts on “Масовият убиец Тодор Живков, когото ще честват в Правец

  1. Да не бъдем харесвани от хора като РОРО, които нямайки никакви аргументи се изказват по подобен начин, за нас е чест. Драги РОРО, четете си умните сайтове и умнейте все повече!

  2. Момент, това …истина ли е? На този изверг…чествания и паметници…????? Ох, ББ, добре, че ме домързя тогава да ида да гласувам за теб…РЕЗИЛ

  3. Само заради тайната за Чернобил трабва да се унищожава всеки нов изграден негов паметник. Старите негови символи да се пазят и никога да не се допуска подобен човек на власт. А то даже вече си го имаме.

  4. за Чернобил и скритата истина – няма да му простя!
    как се скри и ядеше от специалните храни за ЦК.

  5. Забравяте да прибавите към убийствата и свалените граждански самолети!

  6. При откриване на паметника на Тодор Живков като гости на Бойко Борисов по негова покана щели да присъстват представители на правителството на Германия, които да се поучат от Боковия опит, за да организират същите „мероприятия“ по изграждането на паметник на Хитлер и чествания из цяла Германия на местата на концлагерите. Ще окажат гостоприемство на видните гербери, които имат очевидна заслуга за изграждането на паметника на правешкия диктатор и „всенародните“ тържества. Няма ли снайперисти?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *