Home » Е-Списание

“Мамбата” на българката Деница очарова канадските телезрители

2011.08.23 Няма коментари
Spread the love

Миналата вечер, понеделник 22 август, в 20:00 часа чикагско време завършиха изпълненията на десетте финалисти участинци в “So You Think You Can Dance Canada”. Веднага след шоуто, за два часа на безплатни телефони (за разлика от подобни програми в България), всеки канадски телезрител можеше да позвъни в подкрепа на своите любими танцьори. А сред тях е и българката Деница Икономова, за която вече писахме тук – линк.

За съжаление правилата са такива, че само тези, които живеят в Канада могат да подкрепят Деница чрез гласуване по телефона. Но не е тайна, че съдиите се ръководят освен от гласуванията и от интереса към участниците. Ето защо всеки, на който му се ще да гледа по-дълго българското момиче в едно от най-рейтинговите предавания на Американския континент, нека посети и хареса нейната фейсбук-фен страница – линк.

Също може и да се регистрира и участва във форума към шоуто – линк.

Ще стискаме палци за Деница по-късно тази вечер, когато журито ще определи кои осем танцьора продължават. Но след вчерашното чудесно изпълнение на «Мамба» с новия си партьор Франсоа, болшинството от канадските зрители и ние сме убедени, че е справедливо да я видим и следващия понеделник, в следващия тур. Ето изпълнението на Деница и Франсоа.

SYTYCD Canada Top 10 : Denitsa Ikonomova and Francois Pruneau


denitsa001

Деница в София /България/

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.