Home » Избрано

Цистерна със стирен се обърна в гр. Дебелец

2011.07.11 Няма коментари
Spread the love

Турска цистерна със силно отровният химикал стирен се обърна и препречи пътя с. Килифарево – Велико Търново   в района на гр. Дебелец. Шофьорът е заспал зад волана и това е причината за инцидента.  Цистерната е препречила пътя и има голяма опасност от получилите се течове да се образува отровен облак. Според информация от МВР в  момента мястото на катастрофата се обработва от пет екипа на пожарната, а повече от 2000  души, включително деца и бебета от детската градина в Дебелец са евакуирани и ще преспят в обществени сгради във Велико Търново и с. Килифарево.

Дейностите по обливане с пяна на цистерната продължават, защото все още има реална опасност от взрив. В работата са включени 17 души от пожарната и над 40 полицая.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.