Home » Избрано

ЦИК отказа регистрация на Кунева

2011.07.25 Няма коментари
Spread the love

Инициативният комитет утре ще даде извънредна пресконференция

Централната избирателна комисия (ЦИК) е отказала да приеме документите за регистрация на Инициативния комитет в подкрепа на кандидат-президентската двойка Меглена Кунева – Любомир Христов.

Това съобщиха от пресофиса на бившия еврокомисар Меглена Кунева.

По повод на това Инициативният комитет в подкрепа на кандидат-президентската двойка ще даде извънредна пресконференция във вторник.

Девет политически сили са подали документи за регистрация за местния вот до 15 часа, съобщиха междувременно от ЦИК.

И деветте били предоставили всички необходими документи за регистрация, а подписките, в подкрепа на тяхната регистрация са вече в ГРАО за проверка.

Първи днес в ЦИК са дошли от политическа партия ГЕРБ с подписите на 22 007 избиратели, втори – Български демократически форум с 7843 подписа, трети – Обединена социалдемокрация с 14961 подписа.

Още от четвъртък – 21 юли, активисти от младежката структура на ГЕРБ започнаха дежурства на 4 часа пред сградата на комисията, за да може управляващата партия първа да подаде документи. /БЛИЦ/

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.