2024-04-25

2 thoughts on “Най-страшната войска в Европа се стопи

  1. Жалко,много жалко! Каква подигравка с великия германски народ! Да развратят и приначат великата и смела германска армия! Първо прекръстването и в Бундесвер е простотия! Какво означава Бундесвер – защита на Федерацията!? Пфф! Вермахта в превод буквално означава „Въоръжени сили“! Но цяло обезкостяване и разлагане на германската армия се диктува от САЩ и Израел! Защо например САЩ не направят армията си професионална!? Те освен тази си армия,междудругото имат допълнително и стотици професионални армии буквално от наемни убийци!
    Нямам думи просто! Вижда се колко явно вече евреите управляват и тероризират света,а повечето хора си мълчат и не искат да разберат всичко това! Но това ще бъде гибелта на човечеството!

  2. Така се създава професионална армия. За съжаление при нас това което се прави си е чист експиримент. Да служиш в нашата армия не нито престижно нито се популяризира. Военните министтри от прехода салицакоито нито иматлице нито политика към служещите. Авияцията е наниво от70-те години. Танковите подразделения саоще по-зле.Пехотата може да бъде набита от агитките на Левски и ЦСКА ( защо е по-малка от тях по численост).Жалко,а някога сме имали армия която дори с некадърниполитицие била СИЛНА и е защитавала националните ни интереси проигравани впоследствие от личности които са еднодневки…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *