Home » Избрано

Кандидатът за президент на България от „сините“, Румен Христов, почете паметта на Георги Минчев

2011.07.05 Няма коментари
Spread the love

Току що  приключи станалият (поради лошите атмосферни условия) тридневен фестивал „Цвете за Гошо“. Той се проведе за единадесети път  на познатото място – естрадата в Южния парк в столицата.

румен Христов и Милена Славова

За поредна година МСДС уважи Барда на Демокрацията като този път от името на организацията венец поднесе кандидатът за президент на „Синята коалиция“, Румен Христов. В края на сета на Милена Славова, Петър и Гергана от МСДС-София монтираха венеца на сцената, а г-н Христов заяви пред събралото се множество, че е щастлив, че младите хора в България обичат рок музиката и, че е сигурен, че Георги Минчев би бил щастлив да види толкова много млади хора да пеят български рок, защото той обичаше и рока, и демокрацията, а няма рок без демокрация и демокрация без рок.

Петър Славов, Румен Христов и Гергана

На снимката: Петър Славов, Румен Христов и Гергана

В кратката му реч не присъстваше политиката и завърши с бурни ръкопляскания oт събралите се.

От 3 месеца тече кампания за събиране на средства за изграждане на паметник на Георги Минчева в гр. Каварна. Членове на СДС-Лозенец се включиха в даряването още от началото  и са на мнение, че тя е прозрачна и смислена. За подробности относно инициативата посетете уебсайта www.goshoesnas.com, където е обявена и банковата сметка.

Автор: Здравко Боджов

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.