Home » Избрано

Американския университет в България

2011.04.18 Няма коментари
Spread the love

ПРЕОТКРИЙТЕ БЪЛГАРИЯ

със специалното лятно предложение на Американския университет в България

Програма по български език и култура

31 юли – 13 август 2011г.

Американски университет в България, Благоевград, България

Американският университет в България (АУБ) е акредитирано висше училище в САЩ и в България. Предлага образование, следващо класическия модел на обучение в американски стил liberal arts. Студентите на АУБ получават световнопризнато образование в България, комбиниращо най-добрите практики от САЩ и Европа. Учебният процес е на английски език в малки групи, а преподавателите в АУБ са известни учени от цял свят, завършили престижни университети, като „Харвард”, „Принстън” и др. Студентите на университета идват от 40 държави; те живеят и учат в най-модерния университетски комплекс на Балканите.

Възпитаниците на АУБ заемат лидерски позиции във водещи международни компании, в правителства и държавни администрации, и в значими неправителствени организации по света. Според официалния рейтинг на университетите в България, оповестен през ноември 2010г. от българското министерство на образованието, АУБ е на първо място по професионална реализация на възпитаниците си в страната.

Нашето специално предложение за вас:

Изживейте едно истинско българско лято! Включете се в програмата по български език и култура, за да се докоснете отново до традициите и културата на България. В програмата са включени курсове по български език, интерактивни занимания, посещения на исторически и културни забележителности. Спорт, фолклорни песни и танци, вечери на българското кино, българска кухня, традиционни занаяти и други дейности, ще помогнат на участниците да опознаят България и да усъвършенстват езиковите си умения.

Запишете се сега на: www.aubg.bg/BGsummer

Срещнете се с нас на 30 април на Форума за българските училища или на 1 май на фестивала „Български дни в Чикаго”

Повече за Американския университет в България можете да разберете на www.aubg.bg

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.