Home » Е-Списание

Георги Първанов се опитва да превземе Фейсбук?

2011.02.17 Няма коментари
Spread the love

Преглеждайки през последните дни най-мощната социална мрежа Facebook, не може да не забележим, че един от най-посещаваните профили в българското пространство е новооткритият акаунт на Георги Първанов.

Всеки ден той добавя към своите friends поне по 50 човека. Не ни е известно дали отказва на предложения за приятелство, но е видимо по коментарите, че тези които са се сприятелили с него са много доволни (вижте тук).

Вече бяха обявени (официално, полуофициално и неофициално) няколко от кандидатите за президент на многострадалната България. Сред тях са Алексей Петров (Трактора), Волен Сидеров (oт Атака), Иван Славков (Батето), Кирил Рашков (Цар Киро).

Потърсихме им профилите във Фейсбук и ето какво открихме:
Алексей Петров има само 121 приятели, но съдейки какво пишат по стената му*, те силно го обичат (линк).

При Волен Сидеров, който е допуснал само 197 приятели до себе си, обичта не е по-малка – някои дори го наричат втори Васил Левски!** (кликни тук).
Кандидатурата на Иван Славков за президент се обсъжда отдавна – ето защо групата в негова подръжка е създадена още миналото лято. Но откакто миналата есен е излязла новата реколта с вино до Трифон Зарезан, през тази седмица, членовете на групата около 216 бр. не са много активни в интернет – линк.

Информацията във Фейсбук за Кирил Рашков е най-оскъдна. Може би това се дължи на факта, че Цар Киро разчита на твърд електорат, при който усвояването на интернет е от второстепенно значение. Тук е мястото да припомним за предложението президенството да бъде преместено в с.Катуница, където известният българин*** е построил няколко подходящи за целта дворци (на снимката един от тях).

Prezidentstvo2

–––––––––

* Стената във Фейсбук е виртуална – не е търсена асоциация с писнето по стените на килиите.

** В оригиналния текст удивителните са 4, ето така !!!!

*** От ромски произход.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.