Home » Избрано

Уникално видео от наводненията в Австралия – автомобили плуват като играчки

2011.01.11 Един коментар
Spread the love

Вижте видеото, което е по-скоро забавно, а не страшно като самото наводнение:

12 души до момента са жертвите на наводненията в Австралия, които започнаха преди три седмици. Броят им най-вероятно ще се увеличи, заяви премиерът на щата Куинсланд – Анна Блай.

Тя описа ситуацията като мрачна и отчайваща, тъй като има много сериозни опасения за съдбата на 72-ма души, които все още са в неизвестност. Полицията предприе операция за издирване и спасяване на пострадалите, след като вчера двуметрова вълна заля улиците на град Туумба, а мнозина потърсиха спасение по телефонни стълбове и покриви. Туумба е един от 22-та града в Куинсланд, опустошени от най-тежките наводнения в щата през последните 50 години. Метеоролозите предупреждават за още дъжд и има опасения, че водната стихия се приближава към Брисбейн.

Източник: БТА

One Comment »

  • \"Водолаз\" said:

    Съкрушително! Съчуствам ма австралийците! Не разбирам авторите на клипа.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.