Home » Авторски страници, Е-Списание

Новогодишен фоторепортаж от Чикаго

2011.01.03 Няма коментари
Spread the love

Посрещнахме Новата година с тежък рок, за да ни е лека!

За 7-ми пореден път трицифрено число приятели на Eurochicago се събраха заедно, за да отбележат настъпването на Новата година. И за седми път я посрещнахме без чалга – хорото «Бяла роза» не се брои. С годините косите белеят и даже оредяват, но любовта към хард рока остава и се пренася даже в следващите след нас поколения. Вижте снимката на най-малкия – едногодишния Жак, който все още се учи да държи пръстчетата си изправени, както подобава на един истински рокаджия.

Гостите бяха от 1+ до 71+ годишни. Както винаги за най-малкия и за най-големия имаше специални подаръци.

Награди имаше и за всички малчугани за изпълненията им пред микрофона.

След шампанското в 12:00 часа и прозвучалата «Многая лета», последва «Дунавското хоро» на Дико Илиев и много още хора, преди да дойде времето на младото поколение.

Събраните пари от традиционната новогодишна томбола, подсигурена с подаръци от Еврочикаго, Анна Русева, Здравка Бонева и Цветелина Бойновска бяха дарени на Българо-американската асоциация в Чикаго.

За да видите снимките по-долу големи, кликнете с мишката върху тях.

Много други снимки от новогодишната вече можете да намерите в нашия фотоалбум – линк. Към галерията с албуми може да се стигне и директно – през Меню (вижда се най-горе на всяка една страница).
Готови сме да поставим още фотографии от вечерта – изпратете ни ги на редакционния имейл.

—————————-
Б.Р. За любителите на рок-музиката съобщаваме, че на 1 януари 2011 на сцената в Чикаго колабира легендарния Чък Бери (Chuck Berry), който наскоро навърши 84 години. След като бе прегледан от медиците на повиканата линейка той се върна, за да поздрави и успокои феновете си. Следва един от най-големите му хитове Rock ‘n’ Roll Music в негово изпълнение заедно с Ета Джеймс (Etta James) и най-известната версия – на Битълс (The Beatles):

Ето какво каза 84 годишния музикант на феновете си в града ни:

Дано и когато бъдем на 84 все така да посрещаме заедно Новата година!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.