2024-04-19

6 thoughts on “Хасковлия отказва да плаща държавни такси през частни банки

  1. https://youtu.be/fesdUMHeudg?t=39
    Държавата на Бойко Борисов, а не Република България гази моите права!За каква Европа говорим? За каква европейска идея говорим? По-лошото е, че няма прогресивна политическа идея, а всеки политически субект не служи на народа си. Ако се служеше на народа, то нямаше повече от 3000000 българи да са извън родината си. Има една мисъл на Джон Фицджералд Кенеди, който почитам като президент на Америка:“…Не питай, какво може родината ти да направи за теб, а питай, какво можеш да направиш ти за родината си.…Ask not what your country can do for you; ask what you can do for your country.“

  2. Благодаря за подкрепата на всички.
    Днес, 01.03.2018г. правителството на Бойко Методиев Борисов не изпълнява своята клетва като Изпълнителна власт на Република България. Моята шофьорска книжка все още не е подменена от Областна дирекция на МВР-Хасково. Държавата не си изпълнява задълженията. Република България не е правова държава. Тя е всичко друго, но не и правова държава.

    Срамувам се от вас, г-н Борисов! Не си вършете работата, за която сте положили клетва.
    Срамувам се заради вас, г-н Борисов, че съм български гражданин!

  3. Аз също мисля, че таксите трябва да са пропорционални.Трябваше да заплатя такса 4лв към ИААА за издаване на удостоверение.От СИБанк ми поискаха 6лв за превод.

  4. БРАВО БЪЛГАРИНО!!!Иаз бих искала да си платя по същия начин таксата за задграничен паспорт. Пишете ми резултата от вашето запитване до МВР.С поздрав:Стойка Желязкова от Ямбол

  5. Браво!
    Само не разбрах таксовите марки от къде се купуват – от клоновете на пощата ли? Където се продават и пощенските марки?
    Че служителите ще ме гледат като изкопаемо /както в КАТ-Хасково/ – то ясно!

    Закон за държавните такси
    Чл. 2. (1) Държавните такси са прости и пропорционални. Те се заплащат с държавна таксова марка или в брой. Министърът на финансите определя как се унищожават таксовите марки и в кои случаи таксите се събират в брой.

    Но няма информация от къде се закупуват таксови марки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *