Home » Избрано

Слави Трифонов аут от BTV, влиза в политиката.

2010.08.09 Няма коментари
Spread the love

Миналия петък Слави официално потвърди новината, която “ШОУ” разкри още преди месеци. Дългия призна, че слиза от екрана, а сценаристите му обявиха кастинг за нов водещ на предаването.

Слави Трифонов се изсулва като пръдня от гащи от bTV, коментират в Интернет. След като се разбра, че Дългия “сдава стола” в собственото си предаване, форумите се препълниха с догадки какво ще прави оттук нататък най-богатият български шоумен.

Според едната версия Слави ще остане в САЩ след задокеанското си турне. Както “ШОУ” вече писа, той си има проблеми с данъчните и с ДАНС. България вече въобще не е комфортно място за живот за Дългия, който успя да си създаде доста неприятности с финансовите си машинации и “мокрите политически и икономически поръчки”, които изпълняваше чрез шоуто си и които му навлякоха много врагове. И макар че Бойко Борисов е настоящата му мишена №1, инициаторът за разправата с Трифонов е експремиерът Иван Костов, твърди сайтът razkritia. НАП също вече диша във врата му. След сигнала, подаден в парламентарната комисия за борба с корупцията от Борислав Стоянов от „Атака”, най-после излезе със становище по въпроса. Шефът на комисията Димо Гяуров обяви, че ще започне проверка на далаверите на Дългия. Освен данъчните в разследването ще се включи и ДАНС, която ще се рови в съмнителните контакти на Слави с братята Маргини и кръга около ректора на Стопанската академия в Свищов Величко Адамов. Ще бъде проверена и аферата с укриването на приходи на фирмата на Дългия „Седем осми” чрез щатската офшорка „Фулмър трейд линкс”. Паметливи припомнят, че офшорката на тв водещия е регистрирана на един и същи адрес заедно с фирми на Маргините и Величко Адамов.

Данъчните правят и пълна ревизия на приходите на Дългия, след като се появиха съмнения в началото на годината, че той е укривал доходите си, за да си намали данъците. При тези обстоятелства нищо чудно Трифонов след щатското си турне да не се завърне у нас, докато нещата поулегнат и той се ориентира накъде ще задуха вятърът, коментират анализатори на обществено-политическите процеси у нас.

Мнозина обаче смятат, че Дългия се готви за скок в политиката. Това отдавна се говори в общественото пространство, като се споменават имената на Георги Първанов и бъдещият му нов политически проект, както и това на олигарха Георги Гергов, който щял да спонсорира “бъдещите творчески планове” на стария си приятел Слави.

“Чичко Славчо вече е на трамплина към политическите врътки. Телевизионните му омръзнаха. Чичкото ще да се е засилил в големото блато да цопне. В парите, пардон, в политиката. Насъбрал е достатъчно цинизъм и непукизъм и що пък да не си позлати тези придобивки?!”, пише интернет-потребетил с ник omana, а Светлана го допълва компетентно: “Слави влиза в политиката. Всичко е пресметнато. Първанов и Станишев го очакват”.

Slavi_2.JPGЕдинствено в “ШОУ”
ГОЛЯМАТА МУ ЛЮБОВ МАГИ Е БРЕМЕННА!

Голямата любов на Слави – варненката Магдалена, е в напреднала бременност, видя с очите си човек на “ШОУ”. Наша проверка обаче показа, че русокосата ексманекенка не чака дете от Дългия, а от друг мъж.

Отскоро дипломираната психоложка, която откри свой собствен център със спонсорството на още непрежалилия я шоумен, се подписва не Ангелова, както се водеше, а Данаилова. Този факт навежда на мисълта, че Жената в живота на Слави се е омъжила без шум и фанфари.

Бременната красавица дотолкова се е потопила в трепетите и проблемите на майчинството, че напоследък дава психологични консултации само по тази тема. Маги е специализирала терапии за бременни, жени с проблемно забременяване, следродилна депресия и се занимава с това както в своя център “Емпания”, така и в специализираните сайтове, посветени на майчинството.

………………………………………………………..
ДОСИЕ

• Магдалена Ангелова-Данаилова има бакалавърска степен по “Психология” от СУ “Свети Климент Охридски” и магистърска по “Клинична психология и психоаналитична перспектива”.

• Преди няколко години Слави й помогна да направи собствен бизнес и спонсорира нейната гордост, наречена “ЕМПАТИЯ – център за хармония , баланс и психотерапия”. Той се намира на столичната улица “Мальовица” №1. Проверка на “ШОУ” установи, че в момента клиниката на Маги е в лятна ваканция навярно заради предстоящото й раждане.

• Наскоро стана известно, че Трифонов е прехвърлил няколко свои имота в София на името на Магдалена.

Източник: Блиц

http://www.blitz.bg

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.