Home » Избрано

Ревизоро: Парите от контрабандата отново отиват в хора на правителството

2010.08.09 Няма коментари
Spread the love

“Разни Шперплати, Шушумиги и Хитлери се уволняват от митниците, но не се наказват. В момента те си харчат парите. На тяхно място идват други, което не променя престъпната схема. Реформата там се прави не от когото трябва”, категоричен е Емил Димитров- Ревизоро.

“Сега е времето Бойко Борисов да реши дали ще бъде зависим от чуждите лобита с тяхно назначение в митниците, или те ще зависят от лично неговия избор”. Това заяви бившият шеф на митниците от правителството на НДСВ Емил Димитров-Ревизоро в студиото на БТВ по повод твърденията на самия него от миналата седмица, че Ваньо Танов ще бъде сменен с човек, “препоръчан” от САЩ. “Всичко това е като една електронна игра. Когато тя се повреди, ти я рестартираш, а ако не проработи, си купуваш по-нова версия. Ако и тогава няма ефект, разбираш, че джойстикът е счупен. В момента от няколко страни се опитват да пробутат джойстик на премиера Бойко Борисов”, описа образно Ревизоро страните, които се опитвали да лобират за нов шеф на митниците пред премиера.

Според него парите от контрабандата отново отиват в хора на правителството, тъй като реформата в митниците е започната не от когото трябва. “Когато аз бях шеф на митниците, се опитвахме да свалим процента на контрабандата от 12% на 7%, сега той е 50%… Уволняват се митничари като Шперплата, Шушумигата и Хитлера, но те не се наказват, а само се спира “бизнеса” им, който се развива в митниците. Сега те си харчат спокойно парите”, заяви Ревизоро. На тяхно място идвали други, но схемата не се променяла, а МВР в това отношение само отчитало дейност, твърди бившият шеф на митниците от времето на Царя. Ревизоро също констатира факта, както доста политици и от ляво, и от дясно напоследък, че на практика тази една година от управлението на кабинета “Борисов” е загубена за страната ни.

http://frognews.bg/

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.