Home » Избрано

Дикме: Един милион не е много за Доган

2010.08.04 Няма коментари
Spread the love

Със сигурност един милион не представлява кой знае колко голямо значение за Ахмед Доган, каза бившият министър на земеделието и бивш член на ДПС Мехмед Дикме пред бТВ в разговор за прословутия хонорар на Доган.

Доган неведнъж е заявявал пред медиите, че е милионер в долари и тази сума едва ли представлява интерес за него, каза още Дикме.

В случая явно става въпрос за политически бизнес и за протекции. Лошото е, че този хонорар не е от частен бизнес, а са пари на данъкоплатците, данък, изпълнител на един грандиозен проект.

Във всяка една нормална държава лидерите си подават оставките. Лидерът на ДПС може да бъде сменен само, когато той реши да бъде сменен, подчерта Дикме и добави, че когато е бил в партията през 2003 година към него са отправяни предложения от “покойни” членове да подготвят издигането му за председател на ДПС.

Бившият член на движението подчерта, че това не е бил Ахмед Емин, който се самоуби в “Сараите” на Доган. ДПС не е онази партия, която защитаваше ценностите на малцинствата в своя зародиш, смята още Мехмед Дикме.

Според него преломният момент настъпил в началото на 2003 година, когато “порциите” са надделели над обществените интереси.

http://kafene.net/

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.