Home » Избрано

Декларация на ПП “Ред, законност и справедливост”

2010.07.09 Няма коментари
Spread the love

Във връзка с поредните манипулативни твърдения на Цветан Цветанов Пресцентърът на РЗС е упълномощен да заяви следното:


1.Твърдението на Цветанов, че срещу Лъчезар Иванов нямало разработки в ДАНС е априори лъжливо, тъй като има и специални разузнавателни средства, приложени към досъдебното производство срещу Божидар Нанев. От тях става ясно, че Лъчезар Иванов и други лица са разработвани паралелно с бившия министър на здравеопазването. Фактологията, събрана срещу бившия зам.-председател на парламента, е за злоупотреба с власт и търговия с влияние. Убедени сме, че и от ДАНС под натиска на Цветан Цветанов ще отрекат за подобни разработки, но все пак да не забравят, че част от агентите, работили в ДАНС, са вече на улицата и един ден, когато милиционерския режим падне от власт ще дадат показания пред компетентните органи.
2.След като Цветанов твърди, че нямало разработки срещу депутати от ГЕРБ, нека му припомним делото „Лиани”, в последствие преобразувано в „Лабиринт”, за незаконно финансиране на партия ДПС, главен обект на което е депутат от ГЕРБ. Подобно на разработката „Галерия” и „Лиани” спешно бе сложена на трупчета, за да се прикрие политическата корупция във върхушката управляващата партия.
3.Що се отнася до твърдението на Цветанов, че лидерът на РЗС не ходел на работа, всеки може да направи справка в деловодството на Народното събрание, за да установи, че през последните четири месеца Яне Янев е отсъствал от пленарната зала не повече от 1-2 пъти.
Политическият съвет на РЗС е убеден, че скоро истината за корупционните практики на ГЕРБ ще видят бял свят, въпреки чудовищната цензура в определени проправителствени медии.

ПРЕСЦЕНТЪР НА РЗС

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.