2024-04-25

2 thoughts on “Д. Панайотова: Сциентолозите са феодална корпорация, правят хората роби

  1. Обръщам внимание на уважаемият екип „eurochicago.com“ че и тук и линка: http://frognews.bg/news_25284/D_Panaiotova_Stsientolozite_promivat_saznanieto_na_svoite_posledovateli/
    няма желаещи по темата. Няма по простата причина,че да се пише за масоните и техните поделения СЕКТИТЕ положили огромни усилия по разлагане на бълг.общество и държава на практика притежаващи ВСИЧКО, паривласт, влияния и т.н, си е сериозно дело. Горещ „картоф“ който пари и никой не е „луд“ да го налапа…Така е. Затова като идете сега на православните сайтове всякакви теми ще четете, но по тази тема няма и дума коментар. Дори най странното, че д-р Д.Панайотова постоянно е атакувана от сектите и никой служител или духовно лице не излезе в нейна подкрепа. Тъжна работа. А всеки говори за апостолите, цитати от Евангелието,делата на Иисус Христос какви биле и какви трябвало да бъдем и т.н. Дойде ли време обачена дело да се покажеш какъв си,съответно показал ЛИЧЕН ПРИМЕР, тогава картината става съвсем друга? Няма ги. Затова е казано:
    …………………
    ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!

    София ,20.07.2010г.

  2. Мнението по темата за сектите какво представляват в достатъчна степен е развито на упоментия сайт „frognews.bg“. За съжаление като изключим двама,трима манипулатори общо взето липсваше активност особено от богословската мисъл и свещеничеството на БПЦ. Причината е ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ и страх!Пасторите примерно Бакалов, Виктор Костов, Неделчев и т.н., от своя страна проявиха „далновидност“ и също не се включиха в темата. Причината е излишно нагнетяване на обстановката при която маса фирми от изграденият сектански ОКТОПОД ще да цъфнат на екраните.А те въртят годишен многомилионен търговски оборот. „Вярата“ на всички секти без изключение е само прикритие на тяхната ФИНАНСОВА дейност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *