2024-03-28

8 thoughts on “Джон Кехоу в София

  1. Абсолютни баламурници сте всички дали пари за Кехоу анимационния герой!.

  2. НЕ СЛУЧАЙНО НАРИЧАТ АВТОРКАТА ЕМИ ЛАЙНЯНСКА!

  3. Нямам думи за тази статия относно семинара на Джон Кехоу! Четейки я, усещах голяма неудовлетвореност от живота, която изпитва авторката. С толкова много негативизъм, неприязън и насмешка се е отнесла. Жалко! Много жалко за такива хора , като нея. Но в крайна сметка, всеки сам избира пътя си в живота и начина по който иска да се чувства. Лично аз съм изключително доволна от този семинар. Успех на всички позитивни и негативни читатели! Бъдете здрави!

  4. Здравейте,
    аз присъствах на семинара вместо колежка, която не успя да дойде, така че лично не съм се бъркала в джоба. Останах само първия ден, като най-трудни бяха първите два-три часа, когато се чудих защо си губя времето. После май самодисциплината си каза думата, а може би надеждата, че най-малкото, защото е по-възрастен от мен, Кехоу ще каже най-после нещо умно. Уви… Всичко беше толкова елементарно поднесено и с толкова много двусмислици. Всеки, който малко повече е чел знае, че позитивното привлича негативно и негативното позитивно. Така работи нашият свят. Самият той не е избягал от тези закони, фалити, конфликти в семейството, здравословния проблем, който имаше минлата година, когато се отложи семинара. Това го дочух по време на почивките.
    Кехоу типично по американски ни предложи своите два цента знание, което е открил, докато живота го е брулил. Америка (а и Канада има своя герой в негово лице) е пълна с такива, които предлагат „лесни“ рецепти срещу липса на пари, любов и здраве, като Кехоу поне знаеше, че тези неща се случват заради нас, но рецептите му бяха пенкилер от Средновековието.

  5. SHAME ON YOU , Еми МАРИЯНСКА !

    Явно трябва да ви учат не само как се пише , но и как се мисли !
    За радост това на някои им се отдава ,
    а други си остават заблудени докрай.

    Еми , съжелявам те за плиткоумието ти…
    Мисля , че си се повлияла от много негативни вътрешни емоции докато пишеш статията или от интрига обвързана с колеги или приятели!
    Личи си , че все едно държиш себе си и казваш
    „НЕ! Аз съм го заявила преди , няма да се отметна от думата си !“
    Човек ще осъзнае когато му дойде времето .
    А ти. По-добре отиди малко в планината и помисли
    какво ТИ очакваше да видиш от г-н Кехоу и какво ТОЙ ви обясни !

    Дано в следващата ти статия да видя поне един път как отделяш свойто мнение с „АЗ МИСЛЯ“ и т.н
    Мисли! Еми МАРИЯНСКА

  6. Всеки има право сам да реши за какво ще си харчи парите. Това, че другите имат по-различни разбирания и приоритети от нас, не ни дава право да ги съдим и да ги наричаме БАЛАМУРНИЦИ. Не съм била на семинара, но това не означава, че трябва да се подигравам на тези, които са го посетили и купуват книгите на същият автор.

  7. Моите съчувствия за слабата Ви статия. Или както се казва на английски, pathetic.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *