Home » Авторски страници

Димитър Бербатов пише в блога си към завистниците

2010.03.09 20 коментара
Spread the love

HATERS

08 март 2010 | 16:56

Чудя се как да започна. Но явно щом всеки в България разбира от футбол, дава оценки и компетентно мнение, а през живота си тези хора не са ритали футболна топка, така и аз ще почна да давам път на моето мнение… все пак това е моят сайт и мога да си пиша, каквото си пожелая :). Та тази статия е точно за тези всички “разбирачи”, всички завистници, всички злобари, хора, които не могат да спят, когато видят някой човек да преуспява. Е, аз съм един от тези успели хора, които изпитват злобата и омразата на свой гръб. Има много успeли хора в България и предполагам, че и те се чувстват по същия начин. Аз не мога да говоря от тяхно име, така че ще говоря за себе си.

Много е трудно особено в България да признаеш успеха на другия. Не знам на какво се дължи това, но е непосилно за някои хора да приемат факта, че има много успели хора и ще продължава да има. Наслушах се и се начетох на доста неща, особено по мой адрес, идващи точно от такива хора, злобни и завистливи, но както казва един от любимите ми поети: “I AM THE DOG YOU LOVE TO HATE, BECAUSE I AM A BIG SUCCESS”. Единственото, което мога да изпитвам към тях, е съжаление. Тези хора никога няма да могат да надскочат собствените си ценности (злоба и завист), за да видят колко по-добър може да бъде светът. Никога няма да бъдат достойни хора, никога няма да могат да живеят със себе си, знаейки, че има хора, много по-успели и обичани.

Пиша и за всички тези “журналисти”, които си позволяват да пишат измислици и да интригантстват по мой адрес, хора, които трудно признават успеха ми и не показват респект и уважение. Е, няма как да го получите и от мен. Но успехът ми е факт. И е още по-сладък от факта, че съм от малка страна като България, а имам възможността да играя в най-големия отбор в света. Постиженията ми също, на 29 години съм, постигнал съм много, много повече от доста други и съм го постигнал, защото мечтите ми нямат край и никога не съм завиждал или интригантствал. Тези неща никой не може да ми ги отнеме. Разбира се, има изключения. Както има добри и лоши футболисти, така има и добри и лоши журналисти. Пиша го това, тъй като много хора трябва да бъдат поставени на мястото си, всяко нещо си има граници. Много пъти са ми казвали, че съм скромен, е, тук скромността ми остава на заден план. За да може всички ние, които вървим и искаме да вървим напред и да се развиваме, трябва да премахнем тази злоба и завист. Трябва да игнорираме и забравим всички тези хора, проповядващи тези качества, защото рано или късно и това ще стане. Те ще бъдат забравени. Докато всички ние ще бъдем запомнени дълго, след като ни няма.

Един съвет към всички останали, за които не се отнася тази статия. И ще цитирам Марк Твен: “Пазете се от хора, които се опитват да омаловажат успехите и амбициите ви. Малките хора винаги ще го правят. Докато наистина великите ще ви накарат да се почувствате така, сякаш вие самите можете да станете велики”. Не спирайте да мечтаете и да си помагате.

ЩЕ НАПИША И НЕЩО МНОГО ВАЖНО ЗА ВСИЧКИ завистници, АЗ СЪМ МНОГО НА ВИСОКО, ЗА ДА ВИ ВИЖДАМ. А ДОРИ КАТО ТРЪГНА ДА ПАДАМ, ПАК НЯМА ДА ПАДНА НА ТОЛКОВА НИСКО.

ДБ
б.а: Haters означава “мразещи”

http://berbatov.sportal.bg/news_blog.php?id=1&page=1

Бербатов с част от “екипа” на Eurochicago 🙂

Редакцията на сайта ни застава зад горчивите думи казани по-горе, защото такива футболисти, като Димитър Бербатов, като Стилиян Петров са рядкост не само в у нас, но и в света.
Ето едно от достойните дела на Бербатов, за което заслужава похвала – линк.

20 коментара »

 • Pesho said:

  БГ футболист
  09 март 2010 | 16:35
  Ако се давят един български футболист и един чуждестранен такъв, кой бихте спасили? Този странен, бих го нарекъл, въпрос искам да задам към повечето българи и най-вече българските журналисти. Това се чудех тези дни, докато гледах доста мачове по телевизията. Начинът, по който коментаторите ни се захласват по чуждите футболисти, думите, които използват, за да опишат действията им на терена, това възхищение, което изразява всяка една дума, ме кара да си задавам много въпроси… а най-важният е следният: по-талантливи ли са чуждестранните футболисти от българските??? Когато слушам и гледам доста мачове, имам чувството, че нашите коментатори се обясняват в любов на всеки един футболист с изключение на българския. За тях чуждият футболист е талантлив, българският некадърен, чуждият е уникален, българският е трагичен, джентълмен – простак, скромен – надут, успял – неуспял… и още много такива сравнения, което може само да ме натъжава… и почти да си отговоря на въпроса, който зададох в началото.

  Но защо така мислят повечето хора? Е, причини много. Но ние винаги сме имали талантливи и добри футболисти, но поради една или друга причина, когато са излизали в чужбина, тогава наистина са ставали велики. Примери много. Мога само да си представям, ако футболисти като Д. Якимов, Котков, Г. Аспарухов, П. Жеков имаха право да излизат в чужбина, когато играеха, те щяха да превземат световния футбол, тъй като не са отстъпвали по нищо на всички други. Тези футболисти за мен си остават велики… Стоичков, Балъков, Пенев, Костадинов и много други имаха тази възможност и станаха велики.

  Футболът в България страда много, младите футболисти страдат и то от доста време насам, това не е тайна за никой. Нямаме школи, нито терени, на които децата, та дори и малките отбори, да тренират, няма екипировка, обувки, топки, нормалните неща, които всяко едно дете трябва да има по пътя му към големия футбол. Въпреки че пари могат винаги да се намерят, желание е нужно. И въпреки всичко младите подрастващи футболисти не се отказват, ходят да тренират, стараят се, мачове играят, само и само един ден да осъществят мечтата си да станат добри футболисти. Знам го, защото съм минал по този път. Тренират на терени, покрити с пясък, не трева, или още по-лошо – на терени, където няма пясък дори, още по-лошо за тях, лошо за коленете им, за глезените, за ставите, които след време ще страдат. Повярвайте ми, знам го, защото съм минал по този път…

  От другата страна е подрастващият футболист от чужбина. Гледайки къде и на какви терени тренират децата на Ман Юнайтед, а и не само те, на всички други отбори, ми става наистина мъчно за българските деца. Методите на работа, екипировката, подготовката преди и след мачовете, самото им трениране и социализиране с големите футболисти от Ман Юнайтед, това са само плюсове към развитието им по пътя към големия футбол. Наистина няма място за сравнение. Но въпреки всичко мога само да се радвам на упоритостта и уважавам нашите малки деца, тези, които наистина искам да се развиват, за това, че въпреки всичко продължават да се стараят и не прекланят глава пред предизвикателствата, които имат пред себе си. Това ще ги направи по-силни, но дали ще ги направи по-добри футболисти… и тук мнения много.

  Когато първенството ти е слабо, когато постоянно се говори за корупция, за продадени мачове, когато няма пари за стадионите, за заплати, за привличането на добри футболисти, всичките тези неща взети заедно докарват до упадъка на българския футбол и на българския футболист. Гледайки български мачове, не мога да не съжаля момчетата за това на какви терени играят, с какви топки си подават, колко хора идват да ги гледат. И въпреки това се вижда колко талантливи футболисти имаме. И винаги ще имаме такива. Трябва просто да се даде шанс на българския талант така, както го направи Д. Пенев преди време, давайки път на момчета, които нямаха 20 години. А защо да се прави ли? Истината е следната… никой класен и европейски добър футболист няма да дойде да играе в българското първенство. Причини много, най-вече финансови. Всичките, които са минали, са били средно ниво, а ние имаме далеч по-добри. България не е от ранга на големите страни, където има много класни чуждестранни футболисти, затова по-добре да налагаме българските таланти, ако искаме да имаме добри и успели футболисти. Но налагайки ги, когато трябва да бъдат продадени в чужбина, моят съвет е колкото се може по-бързо да бъдат трансферирани. Само в чужбина те биха могли да видят наистина за какво става въпрос – мачове, тренировки, подготовка. Защото е тъжно, но трябва да се признае, това е действителността в България, слабо първенство. ЕДНА ТРЕНИРОВКА В ЧУЖБИНА Е РАВНА НА ЕДИН МАЧ В БЪЛГАРИЯ. ТОВА Е ИСТИНАТА.

  Разбира се, идва една много важна част – дали всеки има желание да се развива и да върви по големия път. Аз мисля, че ДА. Всеки български млад футболист трябва да има някой до себе си, който да го държи в правия път… дали е треньорът, дали са родителите му, дали приятел, трябва да има човек, с който може да сподели проблемите си, трябва да има някой, който да му каже БРАВО, когато е заслужил… една добра дума върши чудеса. Всичко това е много важно. Защо ли? Изкушенията са много… знам, минал съм по този път… най-важното е следното: ЕДИН ФУТБОЛИСТ ТРЯБВА ДА ИМА ЖЕЛАНИЕ И АМБИЦИЯ ДА СЕ РАЗВИВА. ТОВА Е МОЕТО ПОСЛАНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИТЕ ФУТБОЛИСТИ… НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ОТ ПРОВАЛИТЕ, ВАЖНОТО Е ДА СЕ ОПИТАШ… ТЕЗИ, КОИТО ГИ Е СТРАХ, ОСТАВАТ АНОНИМНИ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ.

  Искам да дойде времето, когато в България ще идват много класни футболисти, а най-добрите български ще остават в родината си, но това желание е почти неосъществимо. Но ще продължавам да твърдя, че не сме по-слаби от всички останали. Както на едно цвете му трябват грижи и време, за да разцъфне, така и на всеки един футболист му е нужна подкрепа и място и подходящите условия, в които да се развива. Които за съжаление в България за момента липсват. Да, футболистите на запад имат много добри условия за подготовка и усъвършенстване, но това е най-важната и единствена причина да са по-напред от нас. Това е и ако това го разберат хората, които се грижат за големите клубове, държавата, БФС, тогава може и да тръгнем напред.

  Съвет към всички, които обичат българския футбол. Подкрепяйте и уважавайте това, което имате, защото си е ваше, друго нямате. Радвайте му се и го обичайте. Не бъдете толкова строги към младите момчета. Всеки ходи на дискотеки, всеки се среща с момичета, всеки минава през този период от живота си. Не това е пречка, има го навсякъде, дори в най-големите отбори. Защо знам ли… играя за един такъв отбор :). А въпросът, който зададох в началото, той остава отворен за всички. Аз знам как ще отговоря, а дали ти знаеш???

  ДБ

  http://berbatov.sportal.bg/news_blog.php?id=2&page=1

 • Angrezi said:

  При цялото ми уважение, ДБ, мисля че малко прекали с нарцисизма! Само не разбрах кой те мрази, защо те мрази и прочие… Струва ми се, че наистина си доста на високо, що се отнася до самочувствие без покритие! Това, че си в Ман Юнайтед, не те прави с 2 чифта, нал тъй, hater? 🙂 А, и още нещо – цитирането на известни личности не те прави интелигентен! Вземи измисли нещо свое и тогава пиши свободни съчинения върху него, като едно време в 5-ти клас.

  Скоро време ще очаквам още твой статии, играчо благоевградски!
  Поздрави от България!

  Hater-ка 😉

 • Специално за Angrezi said:

  Долу хейтърските ръце от Берба!

  Онзи ден Пиво (умеел много да пие, затова го наричали така) Тасев явно се е почувствал лично засегнат. Бербатов си позволил да си направи блог, в който – О! Какво нахалство! – си позволил да критикува журналистите. Но нека ви представя събитията от самото начало.

  Станал световнонеизвестният псевдожурналист Пиво Тасев от Булгаристан рано сутринта на 8 март. Жена, която да целуне нямал, та целунал санираната си панелка. Изпил набързо една биричка и тръгнал към работното си място – редакцията на световнонеизвестния вестник Топспирт. Кола нямал, та му се наложило да се качи в претъпкания автобус. Това го ядосало много. „Как може изтъкнат журналист като мене да се блъска в градския транспорт. Не ми отива на положението”, си мислел Пиво Тасев от Булгаристан, но с шестстотин лева заплатка нямало как да си позволи повече.

  След половин час блъскане в рейса и още двадесет минути блъскане в трамвая Пиво Тасев от Булгаристан най-после стигнал до работното си място. Седнал на на бюрото си, включил си компютъра и що да види – Бербатов си бил направил блог.

  „Тоа па и блог ше ми прави”, помислил си Пиво Тасев от Булгаристан. Зачел се и що да види…деветката на един от най-великите клубове в света Манчестър Юнайтед си позволявал да критикува завистливите неудачници.„Тоа па женчо за к’ъв се помисли”, недоволствал с право псевдожурналистът. Мъжкар бил Пиво Тасев от Булгаристан. Имал „е такива бицепси”. Изпълнен с гняв и омраза (да пише не умеел, но пък умеел люто да мрази) сътворил поредната си помия, оценена подобаващо от двадесет кретеноидни пубера и двадесет хиляди озлобени неудачника и доволно се отдал на компютърни игрички през остатъка от работния си ден.

  Да, успял да очерни и да принизи до своето ниво избрания преди няколоко сезона в идеалната единадесеторка на Английската Висша Лига футболист. Успял – да, но…само в болните си фантазии. Все пак нищо фатално не било станало. За разкика от Бог Берба Пиво Тасев от Булгаристан нямал какво да губи. Не се притеснявал от това, че ще загуби уважението на околните, тъй като никога не го бил имал.

  Николай Иванов

 • Специално за hater-ката said:

  To be, or not to be… a hater-ка *

  Като за начало, аз не съм журналист и сигурно никога няма да бъда. Аз не съм футболист и определено никога няма да бъда. Аз съм просто човек, аз съм просто – фен. Фен на футболната игра, фен на любимия отбор, на футболистите, които ме изпълват с радост, когато ги гледам, на българските футболисти, които ме правят горд, че ги гледат милиони хора по света.

  Един от тези българи се качи на върха. Той е там, защото има талант, защото прави нещо необикновено. Малка България, раздирана от проблеми, линееща в собствената си кал и киша успя отново да изпрати световен герой и символ на успеха. И както се случва с всички, които успеят да го направят, този герой се превръща в отдушник, през който минават цялата злоба, завист и комплекси на едно общество, което е на принципа “всеки срещу всеки”. Ние, българите, сме си такива. Можем много, но когато сме сами. Поколението, което е учено, че всички са равни не търпят различния, успелия, този, който има нещо в повече. И затова се опитват да го смачкат, дa го върнат в общото. Да го върнат в нашата изкривена реалност.

  Аз, за моя радост, съм от малко по-късното поколение. За разлика от родителите ми, които сигурно все още не знаят точно какво значи, аз чух думата “hater” (хейтър – мразещия) преди няколко години. Значението на това определние за някого веднага ми стана ясно, но се изненадах колко добре описва някои хора. Хейтъра просто хейтва. Без значение кого, какво и кога. Хейтъра хейтва птицата, която си лети, защото просто я хейтва. Без причина, хейтъра хейтва факта, че се събужда. Той хейтва всички около себе си, въпреки, че ги вижда за първи път и само за секунда.

  Българите, обаче, хейтват по съвсем различни причини. Българите хейтват целенасочено. Това не са хейтъри. Те не хейтват, те мразят. Да мразиш някого или нещо е друга бира. Аз мразя домати, защото не ми харесва вкуса им. Хейтъра мрази доматите, защото просто хейтва. Това е разликата.

  Българските журналисти мразят Бербатов, защото е успял. Защото, ако не го мразят, няма да могат да пишат достатъчно за него. Няма да могат да публикуват материали за него. А Бербатов е звезда от световен калибър и това го определя като силно конвертируема стока. В журналистичен план това носи големи дивиденти, защото и мразещите и обичащите четат всичко за Берба. Едните, за да го мразят още повече, другите за да го обичат още повече. Тези по средата – за да гледат сеир. Това е цената на славата. До този момент Берба успяваше да се сдържа, но всичко има своите граници.

  За разлика от някои, аз съм сигурен, че именно Бербатов е написал тези статии. Аз съм сигурен, че Бербатов има право да напише тези редове, след купищата помия, която изляха върху него хора, чието име знаят само роднините им. Защото освен преуспял футболист, Бербатов е преуспял човек. Той е човек, който изгради семейство, стана баща и живее спокоен живот, който сам е съградил. Бербатов е човек, който съм сигурен ,че никога няма да забрави себе си и откъде е тръгнал и ще продължи да помага на нуждаещите се така, както го прави сега – без излишни фойерверки, без PR, без да се бие в гърдите. Берба не говори, той прави. И затова го мразят.

  А хейтърите го хейтват, защото… защото са хейтъри.

  Ники Колев

 • Денислав said:

  Бербо ти си добър играч но не всеки път влагащ всиъко което можещ за това се стегни и играй като футболист на Manchester United.

 • Денислав said:

  Pak sam az Deni iskam da ti kaza sushto da ne chetesh komentarite na drugite koito ti zavizdat koito sa po dolu ot teb i te pluiat zashtoto vsichko koeto kazvat e luza istina e che ti igraesh uzasno dobre i si sred nai dobrite na sveta kato Cristiano Ronaldo,Messi,Thienry Henry,Ronaldinho,David Becham,Samuel Eto’o,Quaresma,Cesk Fabregas,Robin van Percie,Weane Rooney,Michael Owen ,Nani,Valencia ,Gibson ,Fletcher i d.r. dori te vsichki znaiat che si dobur i te zashtitavat ot izgonvane ot Furguson i tozi dulag markuch Zlatan Ibrahimovich deto te plue e po slab ot teb taka che ne se pritesnqvai.Ot men Denislav fen na CSKA 1948.

 • някой said:

  Здравейте на всички,

  не мога да претендирам, че разбирам от фурбол, но от няколко години следа с голям интерес английската лига. макър че и там нещата не вървят на добре. но това все пак не е моя работа!!!

  Следвам Магистратура в Германия и както някой бе казал, една лекция тук= цял семестър в БГ, колкото и да е неприятно усещането. Защото се касае за моята Родина!

  Димитър Бербатов- възхищавам се на този футболист! Невероятно е усещането, да гледам какви магически пасове и голове бележи. Някой просто го могат!!!!!!!!!!!!!! Дарба, Умение, Карма- нямам идея как точно би трябвало да се нарече, НО той го прави! Често нямам възможността да гледам директно мачовете и след това гледам само репортажите, като преди това подбирам и източника!
  Уважаеми Дами и Господа (мамка му, имам добро Възпитание, иначе аз ше Ви …….), които плюете и обиждате този Футболист, първо наистина си направете една елементарна статистика(аааа, трябвало и да се мисли!!!! от една забавна реклана: не става само с ядене, трябва и !!!!!!!!!!!!

  Колко минути е играл Димитър Бербатов и колко пъти английските коментатори са били наистина удивени от неговите способности?????????
  или просто повечето от вАС не разбират английски? направо сте жалки 😉

  От къде е тръгнал този Футболист? нима тате имаше 50 бона и ме прати в ЦСКА? Тотнъм?????
  Според мен, САФ не може да приеме, че в отбора има все още по- добър от Руини! И онава китайско- корейско …….., как не му подава, Глупостта и завистта не е само в БГ!!!

  И тези мижитурковци, които цитират медии от типа на шок и не знам си какви там- да престанат да си мислят, че само те имат вкъщи интернет и само те могат, да дават коментари,

  Колкото маниполация и помия да се върти из Мрежата, човек винаги може и да отсее нещо хубаво,

  И без Бербатов- Ман Ю нямаше и да са в челната 4- ка, !!!!!!!!!!!!!!!

  Само Напред, Бербатов, смело напред!

  наскоро михана изпитите, малиииии, преди всеки изпит гледах Твои магически и тактически отигравания,
  Благодаря Ти, нямаш си и представа, как ги издухват на изпитите 😉

  Смело Напред, искрено се надявам, да получаваш по- дълго игрово време и продължавай, да ни радваш с твоята игра! 🙂

  а на всички, на които не им харесва Твоята игра, могат да вървят на ….

 • ivan said:

  berbatov e slabak za kvo otide v manchester da se izlaga6 we

 • rooney said:

  ti si tapak we berbatov ne moje6 da vkara6 edin gol we ne se izlagai samo hodi si v tottenham we tam 6e ti e po dobre

 • Goshko said:

  berbatov trugvai si ot manchester zashtoto na mojesh da igraesh as sam fen na manchester i im jelaq dobroto za tova se mahni i ne ni izlagai

 • NO NAME said:

  NE MOGA DA TE GLEDAM TAKA VE4E 6TO SE MOLISH NA FURGUSUN DA TE OSTAVI V MANCHESTER NE ZNAM VE4E.OTIVAI SI V TOTNUM ZA KVO SEDI6 O6TE.KVO 4AKA6PA I NA SI4KOTO OTGORE NE MOJE6 DA VKARA6 GOL.TUKA NE TI E MESTOTO WE RAZBRA LI.AKO SE DRAZNI6 OT TOVA KOETO SAM TI NAPISAL TOGAVA ZAPO4NI DA SE DOKAZVA6 AKO NE PRIKLU4I KARIERATA.TI PROSTO NE STAVA6 ZA TOVA PARVENSTVO STAVA6 SAMO ZA BULGARSKOTO PURVENSTVO.VARNI PRI 4ORBATA TI VINAGI SI BIL TAKUV.AMA MALKO PARI 6TI DAVAT A MANCHESTER DAVAT MNOGO ZA TOVA SE MOLI6 NA FURGUSON DA TE OSTAVI.

 • Goshko said:

  Berbo ako ne pochnesh da se dokazvash ferguson shtete izgoni i nqma kade da otidesh zatova se stegni i vkarvai golove.V Tottenham igraeshe mnogo dobre no sega si se otpusnal stegni se i igrai kakto igra v Tottenham.

 • Goshko said:

  Chuh che ferguson shtete vrashta v Tottenham tam shte si po dobre otkolkoto na Old Trafford.Ako otidesh v Tottenham shte badesh titulqr a v Manchester shte si rezerva.Otivai v Tottenham za tvoe dobro e.Ti si dobar v Tottenham ako ostanesh v Manchester shte si slab i shte toplish peikata.

 • Goshko said:

  berbo zashto se otkazvash ot nacionalniq otbor ako se otkajesh shte stanem oshte po slabi.I nqma da se klasirame za grupite na Evropeiskoto zatova ostani.

 • unusual said:

  Не ви ли умръзна да обиждате и критикувате? Винаги когато човек е успял и постигнал това за което другите на биха могли и да мечтаят все ще се намери някой който да го напада и убижда По-добри ли се чувствате като го-правите… или по-успели Надявам се,че ДБ е достатъчно наясно с причините поради които съществуват въпростите HATERS и че в България има много хора които се гордеят с него и го обичат без значение какво се случва.В Манчестър, Тотнъм … където и да е той е и си остава нашата гордост. Уважаеми ДБ в България са твоите FRIENDS !!!

 • ИВО ИНДЖЕВ said:

  България победи Бербатов с едно на две нули

  ИВО ИНДЖЕВ

  Не коментирам никое събитие, ако е само спортно. Но щом покрай спорта то попада в центъра на обществените спорове, явно има повод за размисъл.

  Такъв е случаят с решението на Димитър Бербатов да обяви, че (на практика) се отказва от “българското си гражданство” като футболист и капитан на националния отбор на България.

  Може би, понеже не съм специалист, съм пропуснал нещо. Но не разбрах от самия Бербатов ясно причината най – резултатният за всички времена български футболист с националната фланелка да абдикира от върха на националния отбор.

  Чух го да говори за логиката други, по – млади футболисти, да се изявят (на негово място?). Но не прозвуча убедително. Всъщност всички знаят, че е обиден.

  Няма да направя грешката да умувам над това, дали е прав или не да се чувства недооценен в Родината си. Друго искам да кажа.

  Според Би Би Си, “Бербатов е обезверен именно от коментарите на българската преса”. Не че това е тайна за някого тук…

  Но позволете да попитам плахо: как така един изключително успешен по международните стандарти българин, откроил се като такъв в екстремна конкурентна среда, може да стане жертва на българската медийна храброст, каквато не виждаме в никаква друга област?

  А като питам плахо, да добавя още по – смирено моето наблюдение. Критиките на българските медии към Бербатов може и да се основателни за негови изяви или пропуски, но най- вече са безопасни за самите медии.

  Да сте чували българската преса да депресира или да детронира някой от световно (не)известните ни и изключително (не)успешни по международните критерии управници, които в резултат на това да се откажат от лидерската си функция в националния отбор на властта?

 • Goshko said:

  Berbo ostani v nacionalniq taka imame poveche shansove.Pochnahme da igraeme dobre no s teb shte e po dobre ne si li spomnqsh kolko hubavi momenti imahme.I Leo Messi go kritikuvaha no toi ne se otkaza trqbva nikoga da ne se otkazvash.I sega Messi she im pokaje che greshat za nego.A tebe oshte poveche she te namrazqt.Varni se i pochni da igraesh dobre.Za da im pokajesh che ne trqbva da se podigravat s tebe.Ako se varnesh shte stanem po dobri i mojem da se klasirame za Euro 2012.Moje sashto da se klasirame za svetovnoto 2014.Tova e ot men. Procheti go

 • berbo said:

  Ave mal4ete kato postignete uspeh kato na berbo togava go komentiraite i go uprekvaite we! igreite s nego v man.untd i togas kajete az vkarah gol berbo ne moja ne sq da igrae6 a putq i da vika6 uha vkarah pa berbo ne uspq!I rooney ne moi da igrae

 • xadj1y said:

  bate Mitko samo edno 6te ti kaja radvai se na jivota si,igrai si igrata i si sloji na K…A tezi deto te oprekvat za6toto te ne sa bulgrai maikata im az……..!! ku4eta mrasni .. i.t.,te vmesto da te za6titavat kato bulgari te pluqt po tebe… obitaci … Pojelavam ti si4ko nai – dobro i ne zabravqi koi si i pomagai vse pove4e i vse pove4e. Nema smisal pove4e da ti pi6a i na tebe i na tiq bokluci prodajni …..Leka no6t!!!!! Iskam samo da se napune6 i na finala na 6ampionska da im razpore6 mrejata na koito i da sa… BYE BYE!!!!

 • Stefan said:

  Riadko vlizam v blogove i ne moga da poviarvam, 4e ot april 2011g nikoi ne e pisal na Mitko! Togava pozdravlenia ot v- Sirak,4e se ottarva ot sar ne znam si koi! Stiskame palzi!

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.