Home » Избрано

Курникова арестувана в САЩ, очаква я съд

2010.01.20 Няма коментари
Spread the love

Полицията във Флорида разпространи съобщение, че Алла Владимировна Курникова (на 46 години,  мaйка на световноизвестната тенис звезда Анна Курникова) е била арестувана   по обвинение в небрежност към детето си. Оказало се, че тя оставила заключен и  без надзор в своя дом 5-годишния си син Алън. Възползвайки се от отсъствието на възрастни, малчуганът скочил от втория етаж (от около 4.5 метра), за късмет без никакви сериозни последствия. След което се изкъпал с дрехите в басейна и тръгнал да търси майка си на улицата, където бил забелязан от случаен минувач, който позвънил на 911.

Полицайте не успели да отворят врата на дома и влезнали през прозореца със стълба.

От там се обадили по телефона на майката, която пристигнала едва след около 2.5 часа.

Тя е отведена в полицейския участък и подведена под отговорност за трета степен углавно престъпление и по точно – за оставяне на дете без надзор за повече от 50 минути. (В САЩ не е позволено да се оставят деца ненавършили 12 години сами и без контрол).
“Курникова не е успяла да осигури необходимата надзор за поддържане на неговото физическо благосъстояние” – е написано в полицейския протокол. Отбелязано е също, че  полу-братът на знаменитата тенисистка е с ожулени крака и гръб. Той е отведен и настанен в специална детска стая към медицински център «Св. Богородица».

Българската редакция на www.Eurochicago.com научи, че домът на Алла Курникова в Палм Бийч е тристаен (около 250 кв.метри), а пазарната му оценка надхвърля 2 млн. долари.

Преди около 5 години, за първия дом на семейство Курникови в Маями за около 6-7 млн.долари, възникна спор между тенисистката и родителите й, който стигна до съда.

От тогава те живеят разделени.

*На снимката горе:  майката Alla Vladimirovna Kournikova (фотографията е на полицията)

Долу кратък филм за дъщерята.

Leave your response! Вашето мнение е важно, напишете го!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Моля не ползвайте нецензурни изрази! Всеки коментар, в който има линк, ще изчака редактор да го провери за спам - забавя публикуването.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.